Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Technika MT2 Hamachi jak i dedyk .

Gość Anonymuus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , tak jak w temacie , szukam technika MT2 hamachi jak i dedyk , żeby potrafił zrobić kawał dobrej roboty na hamachi jak i dedyku .

- Więcej informacji , chwilowo potrzebuję technika na HAMACHI ! , ponieważ robię serwer hamachi ( ale tylko dlatego aby zobaczyć ile osób na nim zagra - jest to sprawdzenie czy będą ludzie mieli ochotę zagrać na takim dedyku , jeśli serwer powstanie dedyk stawiam własną głowę iż będzie trwał NA PEWNO 1-2 LATA , jeśli ludzie się nie znudzą będzie stał dłużej ) .

Technikowi oferuję w zamian 30%-jeśli jest ogarnięty to nawet 40%z is bo mi zależy aby serwer stał , a nie na zarobkach , GM lub jeśli się zna na robocie to H@ . Serwer mam w sumie przygotowany , nowe mapy ,zbroje , biżuteria , tylko teraz potrzebuję " TECHNIKOWSKIEJ " ręki . ;)

Mam nadzieje że Was to zachęci , wszystkich chętnych zapraszam do odpowiedzi jak i PW , gg : 25506119 , telefon : 530 800 294 :) .

@REF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...