Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fatum? Klątwa? Pech? Czy co do cholery? -_-

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejny z niespełna rozumem.

Ktoś tu napisał, że ocenia siebie na Diam 2-3? Kto tu płacze? Ja się pytam czy to jest normalne by dostawać takie gry z idiotami w swoim team'ie oraz kilka dywizji wyżej przeciwników + ich teamwork jest zajebisty w porównaniu do team'u który posiadam gdzie jeżeli dostanę ganka od mojego junglera to już jest cud...

Absolutnie nikt tu nie płacze tylko już nawet w tym poście wyzywasz swoich teamatów co zapewne robisz też w grze.. A teraz uruchom mózg i powiedz mi jakiej odpowiedzi oczekujesz? Zakładasz temat z pytaniem czy to jest fatum, klątwa czy pech .. A może poprostu chodzi tutaj o brak twojego skilla. Jeśli zasługiwał byś na dywizje lub lige wyżej to możesz przegrać 3 gry z rzędu przez afki ale to ci w niczym nie przeszkadza bo i tak reszte gier wycarrujesz. Podpowiem jeszcze że carrowanie nie znaczy robienia dodatnych statów tylko pomagania swojej drużynie pod każdym względem.. w szczególności nie wyzywania ich.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

To jest po prostu jakaś plaga. Miałem to samo najpierw Fizz w Jungli który feedował malphite'a potem AFK tristana i chuj wie co jeszcze. Przez 3 miesiące stale utrzymywałem się w S2 byłem nawet w promo do S1 lecz od ostatnich 3 dni trafiają mi się same zera totalne unskilledy, typ ostatnio grał ezrealem nafeedował lucka (którego kontruje) i palnął jeszcze tekstem "To nie graj tylko wyjdź na dwór" co by mu się samemu przydało. Spaść z S2 do S4 w 3 dni to chyba jest coś nie tak? Nie przyszedłem się teraz tu wypłakać, lecz stwierdzam fakty, że Riot będzie musiał dodać jakieś nowe tryby gry albo 20 części Tutoriali "Jak nie kaleczyć gry"..

jp8p35.png
Opublikowano

Widze znawców za przeproszeniem najebało :D

@TOP szczerze nie wiem od czego to zależy, ostatnio podsuwa mi sie myśl że od pory, gdy grasz w godzinach 13-18 nie licz na normalne gry, właśnie wtedy są trolli "godziny szczytu", a im później tym lepiej.

PS: Jeśli możesz to próbuj sie pchać na Junglera, to najlepsza postać do carriowania teamu, sam po 5 grach na koncie kolegi zrobiłem mu 4 winy, przeciętne silvery II-IV grające z bronze I, kolega w solo lipe ma ale mimo to 4 gry grałem jako jungler a 5 jako top, przegrana przez junglera, zawsze też można z kimś zagrać duo, szanse na trolla w twoim teamie 60% a u nich nawet 100% ;)

Ale mnie zabrało na edycje, głupi roztargniony zapomniał dopisać, że trolle dotyczą każdego z nas

Użytkownik Raimel dołączył do pokoju.

Użytkownik Zjarany Minia dołączył do pokoju.

Użytkownik alexlax123 dołączył do pokoju.

Użytkownik IllidanPL dołączył do pokoju.

Użytkownik Zelizard dołączył do pokoju.

Zjarany Minia: mid

alexlax123: i solo top

Raimel: mid

IllidanPL: adc

Zjarany Minia: i say first mid

Zelizard: i say i say

Zelizard: omg

Raimel: morda

Raimel: szmaciarzu

Raimel: pierdolony polaczku

Zelizard: u must take what team need

Raimel: kurwo jebana

Zjarany Minia: hahhha zamknij morde dzieciaku

Raimel: nie graj rankedow cioto

Zelizard: przymknij pizde

Zelizard: szmarto

Raimel: jak nie wiesz o co tu chodzi

Zjarany Minia: gimbaza sie bawi dziwko

Raimel: "zjarany"

Raimel: majerankiem chyba

Raimel: jebany gnój

Zelizard: nigdy palenia na oczy nie widzial

Zjarany Minia: hahha cioty z premade widze

Raimel: ciota z burdelu widze

Zelizard: ciota

Zelizard: to cie zrobila

Raimel: twoja stara jest twoim alfonsem

Zjarany Minia: ile masz lat z 13,14?

Raimel: 2 razy wiecej niz ty

Raimel: pedale

Zelizard: 13 lat wiecej od ciebie czyli 21

Zelizard: bo masz 8

alexlax123: who jungle and who supp?

Zjarany Minia: dobra zamknijcie mordy bo i tak macie reporta

Zjarany Minia: i jungle

Zelizard: i can supp

alexlax123: ok then

Raimel: wiec stul sie i graj

Raimel: zobaczymy jaki pro gammer jestes

Zelizard: nami or leona?

IllidanPL: leona

alexlax123: leona

IllidanPL: thresh is really hard

Raimel: elise

Raimel: good

IllidanPL: good

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Dokładnie, wszystko zależy od współpracy,

Na tym polega ta gra.

I rzeczywiście, jak kolega wyżej wspomniał, o tej porze, ze szkół wracają dzieci napełnione chęcią Trollingu.

Lepiej wieczorkiem sobie pograć.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Absolutnie nikt tu nie płacze tylko już nawet w tym poście wyzywasz swoich teamatów co zapewne robisz też w grze.. A teraz uruchom mózg i powiedz mi jakiej odpowiedzi oczekujesz? Zakładasz temat z pytaniem czy to jest fatum, klątwa czy pech .. A może poprostu chodzi tutaj o brak twojego skilla. Jeśli zasługiwał byś na dywizje lub lige wyżej to możesz przegrać 3 gry z rzędu przez afki ale to ci w niczym nie przeszkadza bo i tak reszte gier wycarrujesz. Podpowiem jeszcze że carrowanie nie znaczy robienia dodatnych statów tylko pomagania swojej drużynie pod każdym względem.. w szczególności nie wyzywania ich.

Tak, chodzi o Team Work...ale co chcesz zrobić jeżeli reszta team'u tego nie rozumie?

Nie wyzywam bo to jest bez sensu...co mi da, że wyzwę ich? Proszę ich o to i tamto...próbuje im wmówić co robią źle ale wtedy tylko zaczyna się "Fu mother" "Report for noob" "Omg u idiot" itd itp...

Więc jaki tu jest sens?

Opublikowano

Kiedy wy se kurwa wbijecie do tej jebanej makówki, że to nie jest wina żadnych pieprzonych trolli, czy innych gówien?

LICZY SIĘ PRZEDE WSZYSTKIM TWÓJ PIEPRZONY SKILL (imo raczej go nie posiadasz)

Nie ważne jak gówniany jest twój team, to wiedz, że ok. 99% z tych gier aż do platyny jesteś w stanie wycarrować SAM. W platynie szansa trochę spada, ale wciąż jest w miarę łatwo. Nie masz co narzekać na innych ludzi, bo to, że przegrywasz oznacza, że jesteś pewnie typowym gównem z brązu/silvera/golda/platyny. Mam na myśli mentalnego challengera. Myśli, że wie wszystko, a tak naprawdę gówno wie i gówno się zna. Popełniasz na 100% ciągle te same błędy i nie robisz żadnych postępów. Rzygać się chcę od tych tematów.

Trolle, afki, syf, kiła i mogiła. Tylko na to potraficie narzekać. Totalne beztalencia. 0 pojęcia o mechanice gry. Czy naprawdę jest wam tak trudno wygrać na takie gówno? Odpowiedzcie sobie na pytanie. Jak to jest, że 1 pieprzony smurf wyjdzie Ci z brązu V trafiając na te wasze wszystkie trolle i afki do załóżmy platyny, w tydzień. Wy zapewne powiecie, że to fart, ale po raz kolejny jesteście w błędzie. Jak umiesz mózgu używać to swoje ugrasz i nie będziesz miał żadnego problemu. Uczcie się na swoich błędach do chuja pana, a nie płaczecie co chwilę.

I tak golda nie wbijesz ;) 20zł dywizja - służę pomocą w następnym sezonie

2QBkjd.jpg

Osiągnięcia:

ESL 3on3:
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #106 (21.08.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 August Month Final (28.08.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #107 (04.09.14)
# 2nd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #109 (18.09.14)
# 4th Place LoL Go4LoL Poland 3on3 September Month Final (2.09.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #111 (07.10.14)
# 1st Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #112 (14.10.14)
# 3rd Place LoL Go4LoL Poland 3on3 #113 (21.10.14)

VoidLeague 3on3:
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #30 East (30.08.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #31 East (06.09.14)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #32 East (13.09.14)
# 4th Place VoidLeague 3on3 TT #33 East (20.09.14)
# 1st Place VoidLeague 3on3 TT #34 East (27.09.14)
# 3rd Place VoidLeague 3on3 TT #35 East (04.10.2014)
# 2nd Place VoidLeague 3on3 TT #36 East (11.10.14)

ESCsportcup 3on3:
# 1st Place ESC Cup4Fun #4 (21.09.14)
# 1st Place ESC Cup4Fun3on3 #6 (19.10.14)

Opublikowano

Egzorcysta sie nadaje. Ale tak naprawde, tez mialem kiedys serie trolli, lecz wzialem sie w garsc zaczalem kazdego gracza pouczac, nie ragowalem itd. Wbilem tego Golda wkoncu, trolle mi sie zdarzaja raz na ruski rok takto sami dobrzy gracze. Its fine, GG ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kiedy wy se kurwa wbijecie do tej jebanej makówki, że to nie jest wina żadnych pieprzonych trolli, czy innych gówien?

LICZY SIĘ PRZEDE WSZYSTKIM TWÓJ PIEPRZONY SKILL (imo raczej go nie posiadasz)

Nie ważne jak gówniany jest twój team, to wiedz, że ok. 99% z tych gier aż do platyny jesteś w stanie wycarrować SAM. W platynie szansa trochę spada, ale wciąż jest w miarę łatwo. Nie masz co narzekać na innych ludzi, bo to, że przegrywasz oznacza, że jesteś pewnie typowym gównem z brązu/silvera/golda/platyny. Mam na myśli mentalnego challengera. Myśli, że wie wszystko, a tak naprawdę gówno wie i gówno się zna. Popełniasz na 100% ciągle te same błędy i nie robisz żadnych postępów. Rzygać się chcę od tych tematów.

Trolle, afki, syf, kiła i mogiła. Tylko na to potraficie narzekać. Totalne beztalencia. 0 pojęcia o mechanice gry. Czy naprawdę jest wam tak trudno wygrać na takie gówno? Odpowiedzcie sobie na pytanie. Jak to jest, że 1 pieprzony smurf wyjdzie Ci z brązu V trafiając na te wasze wszystkie trolle i afki do załóżmy platyny, w tydzień. Wy zapewne powiecie, że to fart, ale po raz kolejny jesteście w błędzie. Jak umiesz mózgu używać to swoje ugrasz i nie będziesz miał żadnego problemu. Uczcie się na swoich błędach do chuja pana, a nie płaczecie co chwilę.

Na końcu było dopisać: CHUJ CI W DUPĘ NIE WYJDZIESZ WYŻEJ

Opublikowano

Cóż, my sobie duo z kolegą (oboje silver V) wychodziliśmy, dosłownie kilka dni na Silver II, statystycznie chyba 20 winów do 5 lose było, mmr wyszło ładnie w górę... Po czym w silverze II zaczęło się, co mecz kurfa adc anivie i inne gunwa. Po czterech takich meczach nam się odechciało próbowania, żeby nie spaść.

Serio, prawdą jest, że liczy się przede wszystkim Twój skill, ale jeśli masz duo z kolegą, z natury "pierdolisz flejmerów" i nigdy nie powiesz teamowi złego słowa na czacie, ale na skype zjada nas jakaś cholera przez nich, bo mamy w teamie anivie adc, na midzie jarvan który stwierdził że idzie ap jarvanem, a jungler padł 5 razy counterjunglując, nie mówiąc o tym, że ganków nie było wcale. Ja grałem topa, który skończyłem z 4/1 i 2x więcej farmy (jayce vs renekton), ale kolega z duo grał supportem więc nic kompletnie nie mógł poradzić na sytuacje, a ja nic przeciwnikom nie robiłem, bo enemy jungler sejuani dostała 5 killi przy swoim redzie / blue plus kilka na gankach, więc stankowana, adc nie było co próbować, bo miało 5 itemów w 25 minucie, mecz skończony przegraną z bodajże 12/5 i 400 farmy. Poprostu uncarryable team, tymbardziej że enemy team mnie focusował, bo byłem jedynym który jeszcze coś mógł zrobić, w około 35 minucie kolega grający supportem zdążył zebrać tyle farmy, żeby coś przytankować, nawet trochę pushneliśmy, ale dostałem 3 ulty na ryj i po meczu. Ofc, bywały mecze które zagrałem źle, nawet zostałem wycarrowany - ale nie robiłem wtedy 10 killi wrogiemu adc za darmo, może 1/3 i to głównie przez babysit wrogiego junglera. Jak można trafić aż tak trollowo zły team, że nie da się go carrować? :v

Także żarty żartami, ale mniej wiecej od silveru II faktycznie zaczęły nam się takie akcje. Może to kwestia tego, że trafialiśmy w swoim teamie często na jakieś goldziki V, które mają gold V i uważają, że mogą mieć wyjebane bo nie spadną, to przysłowiowe "elo hell zaczyna się w goldzie".

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

mam podobnie. ostatnio gralem z golda V i mi ladnie szlo praktycznie same winy i poznalem jakiegos ziomka z ktorym swietnie gralismy duo. doszedlem do seri gold IV wygralem pierwsza gre i dalsza gra to same przegrane . teraz mam gold v i 20+ pkt. Jeszcze gdybym to ja zawinil ale wszystkie te gry to doslowne wp dla przeciwnika. Gram na bocie supportem to adc przegrywa w cs ach nie wykorzystuje tego ze ja go lecze a enemy nie ma supporta ktory lczy. Jak juz biore adc to support musi byc jakims trolem nawet nie poslucha jakiego supporta chce tylko bieze jakies scierwo a potem w ogole nie wie co ma robic. Ale na maxa sie wkurzylem jak przegralem gdy gralem na topie lee sinem przeciwko nasusowi. No kur... chciala mie strzelic bo bez problemowo poradzilem sobie z przeciwnikiem. nawet gdy jungler mu pomagal to i tak 2 kile dla mnie i przegrana......

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...