Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Fatum? Klątwa? Pech? Czy co do cholery? -_-

Jerem96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, powiedzcie mi jak to jest możliwe, że od października wybijam się z Brązu do Gold i idzie pomyślnie gdyż ostatnio wbite S2 (8x LP) i zaraz zaczęła się seria Trolli, AFK'ów, Feederów lub z powodu tego iż mam tak niskie MMR, że teraz za wina bym dostał z max 5LP to dostaje przeciwników Silver 2- Platyna 3[To jest chore](Tak...wyjdą sobie z gry, idą np. Na mida i biegną w str Nexusa przeciwnika gdzie enemy midder walnie z 1 skilla i już ma killa...) i statystycznie to wyglada, że max 2 gry na 10 to są winy teraz jestem już w S4...do końca sezonu zapewne S5...

Powie mi ktoś z jakiej paki coś takiego ma miejsce?

Czyżbym za dużo gier wygrał z początku i teraz system chce mi doje... jakimiś Fail'ami czy jaki bo nie wiem wgl o co tu chodzi? -_-

W dodatku na normalach też to się odbija więc aż odechciewa się gry...

Opublikowano

Miałem to samo bro...

gralem 10 rankedow tych początkowych

Wygralem 5/5 dostalem silver 4..

Potem mialem serie do s3 w ten sam dzien

i zamiast do s3 jeblo mnie do s1

Potem przegralem z 6 gier podrzad

i mnie jeblo do s2-.-

potem majac 0 lp przeghralem 2 i jeblomnie do s3

i powiedz gdzie tu logika-.-

na tym s4 sie duzuuuuuuuuuuuuuuo lepiej gralo niz na tym s1-.- same gowna troole-.-

Best%20Niddale%20EU_eune_76_6_logo.png
Opublikowano

Wydaje Ci się. Statystycznie masz mniejsze szanse na "trolla" u siebie w drużynie, niż u przeciwnika.

Mi troll zdarzał się raz na 2-3 miesiące (około 100 gier), a tutaj widzę, że wszystkim płaczkom dają ich hurtowo.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wydaje Ci się. Statystycznie masz mniejsze szanse na "trolla" u siebie w drużynie, niż u przeciwnika.

Mi troll zdarzał się raz na 2-3 miesiące (około 100 gier), a tutaj widzę, że wszystkim płaczkom dają ich hurtowo.

To się ciesz...

Może chcesz kilka demek z lolreplay?

Zobaczysz jakie to myślenie ma team w którym jesteś gdzie zaraz na TOP'ie masz 4 przeciwników i bronisz się 3 min pod wieżą pisząc o pomoc której i tak nie dostaniesz...

To jest parodia...

Opublikowano

Nie wiem czy to prawda ale jak kogoś obrażam typu "omg noob report", "Please report teemo for noob" itd. To zawsze w 2 pierwszych meczach dostaje trolla ale jak nie obrażam i nie mam pretensji to mi sie trafiają pro gracze.

Opublikowano

Nie wiem czy to prawda ale jak kogoś obrażam typu "omg noob report", "Please report teemo for noob" itd. To zawsze w 2 pierwszych meczach dostaje trolla ale jak nie obrażam i nie mam pretensji to mi sie trafiają pro gracze.

Trafiają ci się trolle bo grasz ze mną :O

@Pech. Czekaj do następnego sezonu, pożegnaj się z goldem.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Chuja, jeżeli grasz dobrze to i z gównami wygrasz ot filozofia.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

100% klątwa bawiłeś się ostatnio w voodoo?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie pierdol, bo to są kłamstwa. Te twoje "statystyki " są teorią, w praktyce Noobki którzy wszystko przegrywają dostają do teamu dobre osoby, a dobre osoby takich noobków. Poza tym zbyt zagmatwane to jest by tłumaczyć, tylko riot zna od początku do końca ten system.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Chuja, jeżeli grasz dobrze to i z gównami wygrasz ot filozofia.

To może demko chcesz zobaczyć?;>

Zobaczymy czy stwierdzisz, że gram źle jeżeli jungler nic nie robi a przeciwny 3 razy w ciagu 5 min Ci wjazd na linie robi oraz inna linia feeduje...ciekawe jak masz wycarrować grę 1 vs 5 ;)

Opublikowano

Powiedźcie mi czy to jest wgl możliwe ,bo wczoraj miałem taką sytuacje ,że w team'ie miałem 3x unranked 1 raz gold V ,a enemy mieli silver V gold II gold I gold I platyne V ,nosz murwa kać ,przecież to szlag jasny człowieka może strzelić (jestem silver II ,i powiedzcie mi jak to możliwe!!!)

Opublikowano

Zawsze trafiają się jakieś nobbki, ja mam takie szczęście że większość rankdów jest bez trolli, natomiast na normalach statystycznie co drugą grę dostanę afka lub jakiegoś trolla.
Grają rankedy dostałem może 4/5 trolli, gdzie pisali że są w Goldzie V i mogą trollować. Na moje to jakaś zemsta od Boga, może dawno nie byłeś w kościele lub grzeszysz.

Opublikowano

Jak jesteście tacy dobrzy to powinniście to wycerrować sami bez żadnego problemu.

Jesteście za słabi na tą dywizje i tyle...

76561198066817235.png

Jak chcesz to zapraszaj, nie przyjmuje zapro od 0 lvlów i prywatnych kont.

Opublikowano

Jeśli chodzi o rankedy to tak czasem jest. Pamiętam jeszcze na wakacjach jak udało mi się wyjść do golda. Po wejściu tam szybko udało mi się wyjść do g1 praktycznie same winy. I nagle zacząłem przegrywać. Przegrałem chyba z 25 gier pod rząd i spadłem do g5. Z każdym następnym teamem było coraz gorzej, coraz więcej debili. Aż w końcu to się skończyło. Więc tak czasem jest raz wygrasz te 10 pod rząd a czasem przegrasz.

Opublikowano

Jeśli chodzi o rankedy to tak czasem jest. Pamiętam jeszcze na wakacjach jak udało mi się wyjść do golda. Po wejściu tam szybko udało mi się wyjść do g1 praktycznie same winy. I nagle zacząłem przegrywać. Przegrałem chyba z 25 gier pod rząd i spadłem do g5. Z każdym następnym teamem było coraz gorzej, coraz więcej debili. Aż w końcu to się skończyło. Więc tak czasem jest raz wygrasz te 10 pod rząd a czasem przegrasz.

To jest chore...system jakiś głupi czy robią z Nas debili teraz?

2@up Ty jesteś jakiś niepełnosprytny? Wycarrować grę ADC któremu zabierają fragi i farme? Jak? Kompy im powyłączasz czy robisz z siebie teraz błazna w tym temacie?

Opublikowano

Siema, powiedzcie mi jak to jest możliwe, że od października wybijam się z Brązu do Gold i idzie pomyślnie gdyż ostatnio wbite S2 (8x LP) i zaraz zaczęła się seria Trolli, AFK'ów, Feederów lub z powodu tego iż mam tak niskie MMR, że teraz za wina bym dostał z max 5LP to dostaje przeciwników Silver 2- Platyna 3[To jest chore](Tak...wyjdą sobie z gry, idą np. Na mida i biegną w str Nexusa przeciwnika gdzie enemy midder walnie z 1 skilla i już ma killa...) i statystycznie to wyglada, że max 2 gry na 10 to są winy teraz jestem już w S4...do końca sezonu zapewne S5...

Powie mi ktoś z jakiej paki coś takiego ma miejsce?

Czyżbym za dużo gier wygrał z początku i teraz system chce mi doje... jakimiś Fail'ami czy jaki bo nie wiem wgl o co tu chodzi? -_-

W dodatku na normalach też to się odbija więc aż odechciewa się gry...

Mam to samo. Miałem niedawno 80 punktów w S1, aktualnie mam 4 punkty, przy czym same przegrane, 0 wygranych i lecę do S2, do końca sezonu raczej uda mi się dobić S4, więc trzymaj się. A odnośnie innych pro elo plejsów zdradźcie mi sekret jak wygrać, jeśli w 20 minucie mam 190 farmy na midzie i około 8-9/0, a wpada mi 20/2 adc i robi milion dmg w sekundę.

Opublikowano

rozwiązanie jest proste: nie graj w ten sam dzień za dużo.

ja gram raz na jakiś czas i to są easy winy ;)

2 dni przerwy od grania i żadnych zmian...dalej to samo ;>

Opublikowano

Up up jak masz 190 farmy w 20 min to zacznij samemu wygruwac gry -.- a jak grasz apc i jestes nafarmionny to nawet adc 20 2 powinnes brac na combo

18cs -1 frag

Jak bot jest 1.10 i 0.10 to lepiej dla cb bo mniej golda za nich dostaja przeciwnicy ;)

Opublikowano

Świetny temat.. powstają tygodniowo takie 3-4 gdzie ludzie muszą się wypłakać jakich to trolli dostają w solo q i że nie mogą się przez nich wybić chociaż sami oceniają swoje umiejętności na diam 2-3 .. :D Nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz.. To nie pech tylko riot specjalnie ustawił mecze tak żeby w twojej drużynie były trolle i afki .

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Prawda jest taka, że sam nie wygrasz... To gra zespołowe, a cwele uważające się za prosów ,,Sam wygrasz gre jak umiesz grać, po prostu jesteś slaby i nie zasługujesz na dywizje" SRANIE W BANIE! Jeśli team nafeeduje Ci przeciwników to ty nafeedowanie NIE MASZ SZANS... 1 nafeedowany vs 5 nafeedowanych. Kto wygrywa? Oczywiście że 5 nafeedowanych. To jak macie pisać, że samemu da się wygrać gre, to wyjdzcie stąd. Też od 3 dni nie potrafię wygrać i z Silver I (wczesniej mialem promo do golda) spadłem do Silver III i mam po prostu dość. Zacząłem grać na Weście bo golda i tak już nie wbije i czekam na koniec sezonu (być może zostane na weście, kto wie...) polaki na NE zaczynają mnie już tak wkuri..ać że to jest niemożliwe...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Świetny temat.. powstają tygodniowo takie 3-4 gdzie ludzie muszą się wypłakać jakich to trolli dostają w solo q i że nie mogą się przez nich wybić chociaż sami oceniają swoje umiejętności na diam 2-3 .. :D Nie wiem jakiej odpowiedzi oczekujesz.. To nie pech tylko riot specjalnie ustawił mecze tak żeby w twojej drużynie były trolle i afki .

Kolejny z niespełna rozumem.

Ktoś tu napisał, że ocenia siebie na Diam 2-3? Kto tu płacze? Ja się pytam czy to jest normalne by dostawać takie gry z idiotami w swoim team'ie oraz kilka dywizji wyżej przeciwników + ich teamwork jest zajebisty w porównaniu do team'u który posiadam gdzie jeżeli dostanę ganka od mojego junglera to już jest cud...

Opublikowano

To jest chore...system jakiś głupi czy robią z Nas debili teraz?

2@up Ty jesteś jakiś niepełnosprytny? Wycarrować grę ADC któremu zabierają fragi i farme? Jak? Kompy im powyłączasz czy robisz z siebie teraz błazna w tym temacie?

Prawda jest taka, że sam nie wygrasz... To gra zespołowe, a cwele uważające się za prosów ,,Sam wygrasz gre jak umiesz grać, po prostu jesteś slaby i nie zasługujesz na dywizje" SRANIE W BANIE! Jeśli team nafeeduje Ci przeciwników to ty nafeedowanie NIE MASZ SZANS... 1 nafeedowany vs 5 nafeedowanych. Kto wygrywa? Oczywiście że 5 nafeedowanych. To jak macie pisać, że samemu da się wygrać gre, to wyjdzcie stąd. Też od 3 dni nie potrafię wygrać i z Silver I (wczesniej mialem promo do golda) spadłem do Silver III i mam po prostu dość. Zacząłem grać na Weście bo golda i tak już nie wbije i czekam na koniec sezonu (być może zostane na weście, kto wie...) polaki na NE zaczynają mnie już tak wkuri..ać że to jest niemożliwe...

Leże na podłodze ze śmiechu XDD

Zrozumcie, że gracie słabo i starajcie sie poprawić, a nie płaczcie

WhatShouldIDo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...