Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zmiany - Przekrojowo !

Hasty xMetin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcieli ułatwić jungle zrobili gówno. Z tego co widzę itemki typowe do jungli będą obowiązkowe, żeby wyrobić z itemkami. Co do supporta całkiem przyjemnie to wygląda oraz nowe efekty zawsze mile widziane z mojej storny :)

Czas się przenieść na ADC.

nudsyg_zps005130d2.png

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj. Doszły do mnie pogłoski, nie pamiętam skąd, że w S4 będzie można spaść z dywizji V. Czy to prawda?

Ja takiej informacji nigdzie się nie wyszukałem, więc raczej mało prawdopodobne :)

TRyf.png

By Rudy Zbysiu[Arisa]

Opublikowano

Nie chcę zakładać nowego tematu, więc zapytam tutaj. Doszły do mnie pogłoski, nie pamiętam skąd, że w S4 będzie można spaść z dywizji V. Czy to prawda?

Tak, to prawda, RIOT chce to zmienić ponieważ ludzie po dojściu do swojej wymarzonej dywizji zaczynali być bardziej "toksyczni" czyli inaczej po prostu trollowali. Teraz będzie można spaść z dywizji 5 ale z tego co zrozumiałem będzie dostawać się trochę więcej LP w pierwszej dywizji.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Witam może nie doczytałem.

1. Czy będą dodatkowe miejsca na wardy(dla wszystkich)

2. Czy te darmowe itemki dla supporta będą dawane według masterek?

3. uważam że ten pasek życia jest lepszy, nie ma sensu zmieniania na taki gówniany..

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

@UP

1. Nie będzie.

2. Chodzi ci o trinkety ? Tak, będą one darmowe dla wszystkich.

3. Bo jest lepszy :)

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Ciekawy pomysł z trinketem muszę przyznać, ale jakie ma znaczenie czy ktoś używa wardów czy nie... Jeśli gra przeciwko botom? Jeżeli chodzi o jungle.... Końcu jakieś zmiany, bo gdy ja grałem... To mogłem solować nawet na pierwszym LVL'u z potkami wraithy, co fajne nie było według mnie.

Opublikowano

@up

o.O bo wraithy to nie boss xD ani nie dodaje dużo xp/golda i w ogóle buffa.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

o.O bo wraithy to nie boss xD ani nie dodaje dużo xp/golda i w ogóle buffa.

Tylko że ja wraithy cisnąłem postaciami typu Ashe czy Trynda. :D

Opublikowano

wszystko jest możliwe ale nie koniecznie zakończone powodzeniem. a nawet teraz gank na bota (jeśli support kupuje i umie wardowac) nie kończy się powodzeniem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...