Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak "Szybko" wyfarmić 45000 creditsów?

KazaulPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna broń, jak nie wykorzystałeś jeszcze pakietu startowego, to możesz go na 1 dzień dostać za free :P

Jak przymaniaczysz w jakiś wolny dzień na sharqui z boostem ,to szybko wpadnie, tylko nic na siłę, bo wtedy się wściekasz i to przestaje mieć jakikolwiek sens.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Aug to giwera, do której miło się wraca :D.

Suras też tak mam, że mam nerwy i tracę skilla.

Opublikowano

tyle że ja funs nie mam już ^^ kupilem pakiet z ak-47 i od 2 miesięcy nie mam ^^

...

Opublikowano

Sciagnij program tiny task portable. Odpal gre w oknie, nagraj skrypt, tak ze zolniez robi krok w bok i zmienia bron na strzalke naprowadzajaca zeby nie bylo widac w statsach na stronie ze stoisz z jakims karabinem kilka godzin afk. Po skonczonej rundzie skryptem klika ci ready i leci od nowa. Wbijasz na serwer tylko shaqri z flagami, najlepiej z credit boostem. Za wygrana runde dostajesz 260, za runde w plecy 100. Malo etyczne ale skuteczne.

Opublikowano

Po raz pierwszy muszę się zgodzić z Djabelnym :D

Kiedyś to liczyłem i jak się sprężysz, to w 3 godziny, a nawet mniej wbijesz te 45k.

hmm... 45 000/ 260 na rundę to ok. 173 rundy

173 * ~5 min. (jeżeli serwer będzie w miarę pusty) to ok. 15 godzin.

Jak wyżej, ustaw afk bota, wady to: staty lecą na ryj, afkujący giną na spawnie, admin wywali Cie z serwera prędzej czy później.

Alterantywa: graj tylko na sharqi assault w dobrych teamach lub z noobkami i za miesiąc tyle uzbierasz.

Opublikowano

W takie klocki to przede wszystkim musimy być w ogarniętym teamie... bo co nam da jeśli trafimy na team gdzie będzie cisnął nas na maxa,że ledwo wyjdziemy z respawnu i co nam dadzą wtedy nasze umiejętności zupełnie nic co najwyżej po ściagamy kilku gościu i tyle właśnie tego będzie.Po prostu musimy szukać dobrego teamu na sharqi szturm i wtedy kredyty będą szybko wchodzić.

Opublikowano

Potwierdzają się słowa moje kumpla surasmen co powiedział, jak mu pokazałem jak grasz xD

A brzmiały one: " Żeby On z majcy był taki dobry" :D Ale skąd wiedział xD

Opublikowano

Potwierdzają się słowa moje kumpla surasmen co powiedział, jak mu pokazałem jak grasz xD

A brzmiały one: " Żeby On z majcy był taki dobry" :D Ale skąd wiedział xD

Na drugi raz się pytaj kto gra na tym koncie, bo możesz się czasem zdziwić :D

Masz do wyboru mnie, jedną dziewczynę i 2 chłopaków, także ten...

A co do tego liczenia czasu, jaki jest potrzebny, to mi się pieprznęło, bo liczyłem to chyba do 2k, albo coś w tym stylu, bo jak na dogry.pl potrzebowałem punktów, to wszystko ładnie rozpisałem, teraz strzeliłem z głowy to, co pamiętałem i tak jakoś wyszło ;x

Opublikowano

mam 5400 c a needuje 45000c -.- i nie mam tyle czasu bo projekt edukacyjny nauka i poprawianie ocen(gimnazjum boli)

...

Opublikowano

mam 5400 c a needuje 45000c -.- i nie mam tyle czasu bo projekt edukacyjny nauka i poprawianie ocen(gimnazjum boli)

Ty nie wiesz co to technikum :D

No nic, przyjmij sobie te zbieranie creditsów jako taki "quest poboczny" i graj tyle, co zwykle :P

Innej rady nie ma, no chyba że zrobisz to z dogry.pl, bo to naprawdę się szybko robi, ew. sponsorpay.

Opublikowano

nie mam adblocka robie oferrty z grami robiwe wymogi i nic po 72h.--

...

Opublikowano

Dużo nauki? Gimnazjum, technikum? xD Zapraszam do liceum :D I jeszcze jak tydzień jesteście w plecy bo szpital wypadł :)

Kup za 7 zł sms funds, to nie tak mega duży wydatek...

Opublikowano

Dużo nauki? Gimnazjum, technikum? xD Zapraszam do liceum :D I jeszcze jak tydzień jesteście w plecy bo szpital wypadł :)

Kup za 7 zł sms funds, to nie tak mega duży wydatek...

Muszę Cię zszokować, ale technikum jest trudniejsze, o studiach już nawet nie piszę.

@Topic.

A Sponsorpaya już wykorzystałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...