Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eq pod pvp ninja dagger

yellowaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Tak jak w temacie chciałbym złożyć eq do pvp dla ninji daggera. Mam 70lvl , tak więc pytanie co powinno się tu znaleźć żeby postać po prostu wymiatała ? Jeszcze nigdy nie złożyłem prawdziwego eq pod pvp (wcześniej grałem wojem mentalem). Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Smocze+9 z ludem i zręcznoscią kd woj sura szaman +4 będą dobre , stal+8 z 2 k hp abs na miecze i 2 ręke/magie, kd def wit speed+4. Podstawa to itemki z ludem :D Więcej ci nie powiem bo nigdy nie skończylem mojego eq do pvp xDD

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

No chłopie, standard :D

Najlepsze będą smoki, jak największy plus z kd+4 do pvp [ninja/sura/woj], 10 lud, coś zręki i kryta, stal z abs, pż i magią, biżuterie możesz robić albo osobno na każdą klasę (osobno na miecze, osobno na sztyle...), lub wojenne (np. hp + abs/abs/abs - bardzo ciężko zrobić). Tarcza 61 pod klasę z ludem, zręką i najlepiej nno, hełm z ludem i magią, a kolczyki - lud i absy.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Pamiętaj o twoich funduszach. Lepiej kupić kilka rzeczy z mniejszym ludem, poziomem ulepszenia niż jedną full wykokszoną za 500 kk xD

Opublikowano

to znaczy wole kupic już wywalone itemki bo moje ulepszanie nigdy mi nie idzie xD Do tego o swoje yangi się nie martwię bo jest ich całkiem sporo + zawsze można opróżnić magazyn z tych marmurow :x

Opublikowano

Nie sugeruj sie tym, bo to priv. Nwm ile musialbys przeszukac sklepow ,zeby znalesc itemki z takimi bonusami. No chyba ze chcesz wydac kilkaset pln na metina i robic to eq 2 lata

Opublikowano

jest dobre, ale na PL nie zdobędziesz nawet 1 takiego itema :P Standardowo - kryt, lud i hp

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

ok , dzięki wszystkim. Co do tych linkow wyżej. Pierwszy jest równie oceniany. Natomiast drugi jest za priva. I też tutaj moje ostatnie pytanie. Dodawać bony samemu (np za pomocą kamermoda) czy po prostu kupic zrobione przez kogoś eq ?

Opublikowano

dzisiaj pochodziłem po sklepach... Załamałem się xD Wgl. Zero bonów (jedynie + 1500pż i jakiś marny abs) i wyceniają taka stal +7 za 350kk albo i więcej krzyczą :O A ze smoczymi to się wcale nie spotkałem. I wgl żadnych fajnych butów ani kolczykow ;x A jak już mają fajne eq to dla woja ._. Ale co tam , może za pół roku mi się uda xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...