Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Last chaos pl - farma.

korek2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, a więc gram szelmą łowcą, mam 38 lvl, i wszystkie skille wykupione, oprócz jedej pasywki na obrone, ponieważ potrzeba 14 kondycji chyba, a na razie nie mam tylu punktów. A więc moje pytanie brzmi, ile muszę wyfarmić pu na tę szelmę? Mam na razie 4.5k pu, ale chodzi mi z doliczeniem pu, np w alvitar ok. 9k pu z questów.

Daję okejkęę.

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Potrzebujesz w sumie coś koło 25k PU (proszę mnie poprawić, jeżeli się mylę). Zbieraj PU z questów oraz siedź na białych mobkach, jeżeli Ci zabraknie. Używaj zwojów, albo wpakuj PU w rzemiosło, aby później sobie je spokojnie odzyskać. Czyli wychodzi, że potrzebujesz jeszcze około 10k PU, żeby wykupić wszystkie skille. Niemniej radzę zapoznać się ze skillami, bo te na wyższe poziomy nie wszystkie opłaca się kupować (tyczy się zarówno pasywnych, jak i aktywnych). Nie ma sensu ładować PU w skille, których de facto nie będziemy używać, albo np. podniosą nam obronę o 10...

Opublikowano

Nie farm, 4,5k pu starczy.

Na 60lvl za q w alvitar dostaniesz 10k pu, na 100lvl za q weterana kolejne 3k, później w nairat na Czarnej kamirze wyfarmisz sobie trochę pu.

W moorasce dobijesz już pu do cap'a ;)

Opublikowano

Potrzebujesz w sumie coś koło 25k PU (proszę mnie poprawić, jeżeli się mylę). Zbieraj PU z questów oraz siedź na białych mobkach, jeżeli Ci zabraknie. Używaj zwojów, albo wpakuj PU w rzemiosło, aby później sobie je spokojnie odzyskać. Czyli wychodzi, że potrzebujesz jeszcze około 10k PU, żeby wykupić wszystkie skille. Niemniej radzę zapoznać się ze skillami, bo te na wyższe poziomy nie wszystkie opłaca się kupować (tyczy się zarówno pasywnych, jak i aktywnych). Nie ma sensu ładować PU w skille, których de facto nie będziemy używać, albo np. podniosą nam obronę o 10...

Masz może taki link, gdzie są rozbudowane skille łowcy? Chodzi mi np. o pasywy, co i ile dają.

1368562381-U456617.jpg

Korek < 3

Opublikowano

Powiem Ci, że 4-5k spokojnie wystarczy. Od 65 (chyba) do ok. 75 masz 3 questy, które łącznie na sucho dają 3.5k pu. Z platynką pu dostaniesz 10.5k. Następnie masz quest na Weterana na poziomie 100, który polega na zabiciu 3 bossów. Dzięki niemu dostaniesz kolejne 1k pu (na sucho). Do tego na 99 możesz zrobić 3 questy dzienne, które dają 100, 200 i 300 PU, co daje łącznie 600 PU. Możesz oddać to na buffie gildyjnym i klera i dostaniesz bodajże x2 (na platynki się nie opłaca). Jeśli będzie Ci mało, to możesz poprosić kogoś znajomego z high lvl, abyście na 104 robili kostkę. Boss kostki z eską + platynką daje chyba 800PU. Potem w Nairat na Kamirze wbijesz ładną ilość. Następną możliwością jest Kapela (140+). Tam PU się wylewa. Wiem z własnego doświadczenia. Sam mam max'a, wszystkie skille wykupione i w zapasie prawie 90k PU :P

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...