Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o pomoc - Reklama

MineGuild

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest dużo takich for wystarczy w googlach poszukać crafts***.pl np tam se zobacz

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Na CraftSi** mam już. rywa**** Tam w publikacjach po 5 osob siedzi, Wiec chyba nie ma sensu. Na YouTube nie mam konta. A na Zapytaj.com ? Jak to można zrobić żeby było dużo wyświetleń?

Opublikowano

Ja na zapytaj nigdy bym nie szukał serwera minecraft ,ale są ludzie co tak robią wiec myślę ze z 10 -20 zainteresowanych osób to zobaczy

@edit aha , dodaj tagi

Opublikowano

Sporo jes for reklamowych wpisz w google Forum reklamowe minecraft i juz masz mase sa takie mniejsze rowniez co malo znacza ale to zawsze cos.Najlepiej jakby okolo 4 osoby zrobilo ci tu reklame na mpc.Wtedy to juz bedzie lepiej wygladac :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...