Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Części do komputera

luzak373

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym złożyć sobie nowy komputer i tutaj lecę z zapytaniem do was, czy moglibyście wypisać mi propozycje najwydajniejszych części i najtańszych, chiałbym przeznaczyć na to do 2,5 tyś zł. Ogólnie potrzeba mi kupić nowy komputer, ale chcę to zrobić na części, proszę o pomoc ;)

4566511400.png

Opublikowano

Najlepiej spytaj w jakimś sklepie czy cóś mojego kolegi tata jest informatykiem i mi zalatwil kompa na czesci

Opublikowano

Witam, chciałbym złożyć sobie nowy komputer i tutaj lecę z zapytaniem do was, czy moglibyście wypisać mi propozycje najwydajniejszych części i najtańszych, chiałbym przeznaczyć na to do 2,5 tyś zł. Ogólnie potrzeba mi kupić nowy komputer, ale chcę to zrobić na części, proszę o pomoc ;)

Ale to ma być cały komputer + monitor + system + jakieś pierdoły (typu klawiatura, myszka, karta dźwiękowa...)? Czy tylko pudło?

Opublikowano

Najlepiej spytaj w jakimś sklepie czy cóś mojego kolegi tata jest informatykiem i mi zalatwil kompa na czesci

Żaden sklep, jak na forum jest jeszcze parę osób : P

http://www.morele.net/inventory/info/sPtbIU/

W tym zestaw :

1. Jak stawiasz na ciszę, to zostawiasz, jak jest.

2. Chcesz nieco wydajniejszy procesor - pisz. Zmienię na 4570

3. Chcesz ładny wygląd wnętrza ? Dodatkowe 60zł.

Opublikowano

Żaden sklep, jak na forum jest jeszcze parę osób : P

http://www.morele.net/inventory/info/sPtbIU/

W tym zestaw :

1. Jak stawiasz na ciszę, to zostawiasz, jak jest.

2. Chcesz nieco wydajniejszy procesor - pisz. Zmienię na 4570

3. Chcesz ładny wygląd wnętrza ? Dodatkowe 60zł.

Dziękuje, bardzo mi pomogłeś, na pewno zainwestuje w niego, tylko jeszcze mam 1 pytanie, czy mogę zamiast 1 kości ram dorzucić 2x 4GB ?

4566511400.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...