Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ymir - ojciec lodowych gigantów.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie bardzo potężny tank. Bardzo trudno go zabić, jeżeli ma full builda. Mocne ulti, dobre skille - czego chcieć więcej? Jedynym minusem jest słaba siła ataków, ale żaden bohater nie jest idealny.

Opublikowano

Dla mnie bardzo potężny tank. Bardzo trudno go zabić, jeżeli ma full builda. Mocne ulti, dobre skille - czego chcieć więcej? Jedynym minusem jest słaba siła ataków, ale żaden bohater nie jest idealny.

nie ma escape co jest - ;) a wiekszosc tankow posiada dzieki czemu sa bardziej przydatni

Opublikowano

nie ma escape co jest - ;) a wiekszosc tankow posiada dzieki czemu sa bardziej przydatni

Kupujesz blinka, używasz, stawiasz przed wrogami lodową ścianę i nie mają prawą Cię dogonić, chyba, że taki Thor czy inna postać z takowym doskokiem;

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeżeli muszę grać tankiem to przeważnie właśnie wybieram ymirka, chyba, że team nalega na sobka. Jego moim zdaniem minusem jest to, że na początku gry jest słabszy od atheny czy sobka.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pamiętam, że  Ymira zawsze była jazda z tą jego lodową ścianą. Skubany miał dobrego skilla.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Dla mnie najlepszy tank w grze. Jeżeli zrobimy go pod full tanka to i tak potrafi zadawać hity po ~350 dmg ;) Do tego ściana na 6 sekund, jeśli ustawi się pod odpowiednim kątem to nie ma szans, żeby przeciwnik uciekł - no chyba, że ma jakiegoś escape'a

Blink + stun na 2,25 sec - GG WP :) 

Smite

Calvex

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...