Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Programów i gier :P

.old

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Wrzucam sobie na swoją stronkę gry i programy (do pobrania). Na razie mam mało tam rzeczy i jakoś nie mogę pomyśleć co jeszcze dodać 8S Mam pare gier, programów i to wszystko.

Jak możecie to wymieńcie mi tytuły gier i nazwy programów, które mogę wrzucić na tą stronkę :) Zacznijmy od zera - nic jeszcze tam nie wrzuciłem. Piszcie teraz, co dodać ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Prawdziwe - po prostu tytuły gier i programów. Np. Battlefield Bad Company 2, MAXON Cinema 4D itp.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Chcesz przechowywać pirackie gry/programy na swoim serwerze www? Czy dawać linki do nich? :x

Opublikowano

Opiszę to: Jest stronka i różne kategorie. W tych kategoriach będą właśnie gry / aplikacje. Gdy się kliknie na jakąś nazwę gry lub programu, to pokazuje się opis gry, screeny, filmy i ewentualnie download (stronka producenta, dobreprogramy.pl itp.). Mam tylko kilka gier i programów a chcę, żeby tam była zdecydowana większość gier :P

Po prostu potrzebuję tytuły i nazwy gier.

Opublikowano

ciekawy pomysł, sam miałem takie coś robić kiedyś :f

Może zacznij od gryonline.pl i dobreprogramy.pl, jakieś takie nowości bierz z 2k13.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...