Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zmienione Bushe

Battlelet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest tak dla beki, bo nie wydaje mi się, żeby właśnie takie rozmieszczenie miało jakikolwiek powód. Co najwyżej troszeczkę zmienić późniejsze fazy gry.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Daj info to wygląda to na totalny bullshit. Po co Ci bush przy wilkach?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To jest tak dla beki, bo nie wydaje mi się, żeby właśnie takie rozmieszczenie miało jakikolwiek powód. Co najwyżej troszeczkę zmienić późniejsze fazy gry.

Czemu nie? Jest nowy camp (obóz) w jungli. Miniony spawnują się wcześniej bo Riot powiedział że chce więcej 1 levelowych walk (ale First Blood poniżej 4 minuty ma wartość tylko 240 Gold). Więc krzaków jest mniej (albo się przerywają) żeby dorwać enemy.

Tutaj masz filmik, przyjrzyj się krzakom które są na filmie. Są malutkie zamiast rozciągać się na całą ścianę.

To nie jest fejk, tak jest na PBE :)

Tutaj "pokaz" krzaków w większej ilości:

Opublikowano

To jakiś dżołk jest, bo te nowe bushe w ogóle sensu nie mają, na kiego Ci bush na wilkach ?

siema.

Opublikowano

Zmienili te krzaki ze wzgledu na zmiany z wardami w s4, max 3 wardy na gracza to troche mało to musieli naprawić te krzaki w taki sposób żeby wystarczyło jeden krzak jednym wardem zwardować ._.

tumblr_mxoi7xGRA51rzffavo1_250.gif

Opublikowano
Opublikowano

Przyznam, że dość ciekawie się to zapowiada.

Grałem na becie i powiem szczerze, że jeszcze się do tego nie przyzwyczaiłem.

Na początku gry są wardy, więc taki patent powinien być OK.

Z drugiej strony.. Jungler będzie miał nieco trudniej.

Swoją drogą.. Ta animacja, gdy chodzimy po krzakach... <3

Opublikowano

japierdole :< miałem to wstawić 3 h temu i zapomniałem xD

podaj źródło (elohell.net).

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

allegro się szykuje, bo nie wyrabiam z ch***mi zmianami ze strony riotu. jak ktoś chcę w dote pograć no to kur** niech tam za***dala a nie lola zmieniają.

Opublikowano

a dobra tak na prawdę

słabo ci to wyszło, bo fake z tego screena

na odcinku są pokazane inne miejsca bushów, przynajmniej bot, nie ma tri z prawej strony. tylko double jak zwykle

Opublikowano

Czy mi się zdaje czy na filmie pokazują 3 krzaki na topie i 2 na bocie ?

A i owszem, na PBE niektóre nowe bushe zostały wprowadzone z rana a usunięte na wieczór, dużo kombinują dlatego screen nie pokazuję wszystkich dokładnie (ale większość)

a dobra tak na prawdę

słabo ci to wyszło, bo fake z tego screena

na odcinku są pokazane inne miejsca bushów, przynajmniej bot, nie ma tri z prawej strony. tylko double jak zwykle

"na PBE niektóre nowe bushe zostały wprowadzone z rana a usunięte na wieczór, dużo kombinują dlatego screen nie pokazuję wszystkich dokładnie (ale większość)"

Na tej fotce nie ma nowych obozów -,-

Są =.= przeczytałem na "filmie"...

Oczywiście że na tej fotce nie ma bo została używa STARA mapa aby pokazać NOWE zmiany, tak trudne do zrozumienia?

Jak na niewidzialnosci.wejde w krzaki to przeciwnik bedzie widzial? Albo jak flashne sie do nich?

Na niewidzialności? W sensie Eve/Twitch? Wtedy nie widzi, ale animacja Flasha jest widoczna dla enemy nawet jak Cie wcześniej nie widział to zobaczy animacje flasha.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...