Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vulcan - kowal bogów

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zmiany na plus. 3 Skill najlepszy, rzucasz wybuchową bombę która zadaje dość wysoki dmg, stunuje i do tego wyrzuca w powietrze (Coś jak skill merkurego). Ale wieżyczka jakoś szybko schodzi, albo mi się wydaje...

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie Vulkan powinien powrócić do formy w jakiej się pojawił na samym początku.

Kto pamięta jak wyszedł wulkan to wie jaką robił masakrę :D

Opublikowano

Teraz Vulcan jest dla mnie jedną z lepszych postaci,lecz przez tą wieżyczkę jedną z najbardziej wkurzających :D

Szkoda, że jest strasznie słaba pod względem defensywnym.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rework bardzo pomógł Vulcanowi. Wydaję mi się, że zaczął być "grywalny" sam osobiście nie przepadam za nim, lecz jego 3 jest bardzo mocna + ulti jeżeli trafiamy z dobrej odległości zadaje ogromny damage :).

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Rework bardzo pomógł Vulcanowi. Wydaję mi się, że zaczął być "grywalny" sam osobiście nie przepadam za nim, lecz jego 3 jest bardzo mocna + ulti jeżeli trafiamy z dobrej odległości zadaje ogromny damage :).

I tak wolałem starego Vulcana.

Stary Vulcan + 3 z nowego <3

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

I tak wolałem starego Vulcana.

Stary Vulcan + 3 z nowego <3

Spotkałem kilku graczy którzy właśnie sympatyzują bardziej za starym Vulcanem niż tym nowym. Nie wiem czy chodzi Ci o jego pierwotną wersje czy po tej jednej zmianie? Jeżeli pierwotna to dla mnie strasznie był niezrozumiałą postacią. Jego gra opierała się na stawianiu trzech wieżyczek. Jaki tu jest sens :P? Oczywiście ktoś powie, że dobrze ustawione wieżyczki decydują o grze, zgodzę się, lecz czy jest "frajda" z takiej gry?

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Bardzo mi się podoba aktualny Vulcan :)

Aż sobie go kupiłem bo to jakie combo się Nim da zrobić to jest masakra :D

Jedna z moich ulubionych mag postaci.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj go kupiłem, zagrałem... i okazał się być świetny :) Zauważyłem że sporo ludzi nim grających to nieogary. Fajne ulti ma, z dobrymi itemami ściąga 2/3 hp słabszych postaci więc całkiem nieźle :) I nie jest ciężko nim uciec (konkretnie skilem 1, zawsze coś :D) a i combo jest niezłe, wierzyczka wkurza niesamowicie kiedy gram przeciwko niemu, mimo że ma mały dmg :) polecam!

Opublikowano

@FailStunt wieżyczka małe dmg? Ha po ponad 200 ściąga a jak się ucieka to się kładzie ją naprzeciw, bomba i się ucieka.

Vulcan jest świetny, moja ulubiona postać ale skin mogliby zmienić choć recolor wygląda super.

Polecam postać każdemu lubiącemu grać ostrożnie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Jak dla mnie teraz to jest s**t w początkowym stadium a wiadomo początkowe early game jest barrdzo ważny jak i medium powinien być buff.

y8HqE13.png                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...