Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ra - bóg słońca.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeden z lepszych ap ma bardzo mocnego ulta ktory moze sie odnawiac nawet co 30 sec rowniez posiada dosyc mocnego heala i pierwszego skill'a do pushowania minionow postac jest dosyc mocna i polecam ja na start ;)

Opublikowano

po pierwszej grze Ra jakoś nie przypadł mi do gustu, ale potem jak znalazłem ciekawy build to spodobała mi się ta postać, heal bardzo mocny, z ulta pół hp ściąga.

Ogólnie oceniam postać na 7/10, ponieważ jego 2 skill mógłby zrobić jakiegoś slowa czy coś. Zgankowany może nie wyjść żywy

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

To że oślepia to wiedziałem, lecz slow jest bardzo mały, nadrabia głównie ultem moim zdaniem które ściąga pół bądź nawet większym papierom aż 3/4 hp.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ra *-* podstawowy bóg a taki dobry wg mnie powienien być za favoury ale dobrze ze nie jest Heal jest świetny i bardzo ratuje na assaulcie i zawsze lubiłem grać i bawic sie w ,,snipera,, i szczelać z ulta xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Oj tak ;d Kiedyś to każdy jak najszybciej chciał wybrać ra i iść nim na mida ;d Brakuję mi potyczek 5vs5 tylko podstawowe postacie(ra,sun,kali,ymir,artemis).

Opublikowano

Oj tak ;d Kiedyś to każdy jak najszybciej chciał wybrać ra i iść nim na mida ;d Brakuję mi potyczek 5vs5 tylko podstawowe postacie(ra,sun,kali,ymir,artemis).

Teraz są nowe podstawowe postacie :) Tylko starzy wyjadacze mają je za darmo :p

Opublikowano

Postac swietna, na assault wrecz idealna, ale lubie nia grac takze na 1 v 1 i na conquescie :)

Teraz są nowe podstawowe postacie :) Tylko starzy wyjadacze mają je za darmo :P

Jestę starym wyjadaczem, mam ra i hun batza ze skinami z fb xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeden z moich ulubionych postaci. Pierwszy skill po prostu boski, kosmiczny DMG jak ulti. Slow bardzo pomaga w precyzyjnym trafieniem killi. Do tego jeszcze ma heal. Można nim zagrać jako mag, tank, support.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

A ja nie polecałbym dla nowych osób. Dlaczego? Bez wprawy ciężko jest wycelować ulti oraz 1 skillem, mimo, że to jakby ''podstawowa'' postać. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Świetna postać, chyba moja ulubiona z AP. Po kilku rankeda które nie poszły po mojej myśli biorę Ra na solo i nie ma szans, żeby był bóg który mógł całkiem wygrać ze mną linie. W 90% wygrywam na każdą postać, nawet vamana nie straszny :P. Oczywiście potrzebny jest do tego stosowny build. Dlatego według mnie Ra OP na wszystko i polecam każdemu. Oczywiście nie jest to łatwa postać, lecz zaufajcie mi warto nad nim się trochę dłużej zatrzymać.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ra jest mocną postacią, na początkowych starciach potrafi sam utrzymać całą linie i za to go podziwiam.

Opublikowano

Ra jest mocną postacią, na początkowych starciach potrafi sam utrzymać całą linie i za to go podziwiam.

Człowieku, grałeś w ogóle w tę grę, czy piszesz to, co Ci przyjdzie na myśl? Praktycznie żaden midder nie ma problemu z utrzymaniem linii w early, każdy od początku ma dobrego pusha (może oprócz He Bo, bo on musi bliżej podejść). 

poniewieramy się czlowieku                      

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślę, że jest to jedna z najlepszych postaci dla początkujących graczy (mnie). Fajne skille. Dobre ulti, niezły heal. 

Jedyną rzeczą, która mnie w nim denerwuje jest to, że nie zawsze trafię ultem. ;_;

Opublikowano

Lubię go jak jest u nas w teami'e bo mnie hiluje. Ale nie lubię jak jest w przeciwny bo za przeproszeniem wychodzi z dupy, 3 skille i leżysz. Co do gry nim, nie lubię go ponieważ jestem stara i ślepa i nie umiem celować z ulta. :P 

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...