Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poseidon - bóg oceanów.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

A powiem! Popieram Pana wyżej no i dopowiem, że na początku meczu może i nie jest najlepszy, ale jak złapiemy feeda to nikt nie może się z nami równać. Najbardziej podoba mi się skill pod 2, który zwiększa atak fizyczny oraz szybkość ruchu. Z tym buffem do ataku jest bardzo dobry do dobijania jeśli np. mana sie skończyła.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Najlepszy ult w grze ma moim zdaniem

a widziałeś co scylla potrafi swoim ultem zrobić duże dmg, trafienie+zabicie możesz ponownie użyć ulta B)

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

a widziałeś co scylla potrafi swoim ultem zrobić duże dmg, trafienie+zabicie możesz ponownie użyć ulta B)

Ten ult jest jedym z lepszych jeżeli chodzi o TF, stun 2sec, slow, przez chwilę nie wiadomo co się dzieje.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poseidon posiada fajny skin z tą deską + wodą , jest drogi ale fajny , co do skili tez nie narzekam posiada ulti o dużym zasięgu ,

Postać jest naprawdę doskonała pod każdym względem !

14iq0zn.jpg

Opublikowano

Jak kolega wyżej stwierdził, postać idealna, idealna do nabijania killi. Polecam!

• 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Bóg idealny - bardzo duże obrażenia, szybko się porusza i ma bardzo ładne stylizację.

Ogółem rzuci wirek, potem krakena i ew. dobije falą, a przeciwnik rzadko kiedy przeżyje.

Postać ma ogromny potencjał i łatwo nią nabić dużo zabójstw.

Polecam dla początkujących szczególnie. 

Opublikowano

Lel chyba Poseidon + Odin = Op ale nie jestem tego pewien ;x Postać nawet ok ale dobrze trzeba rozpocząć ;/ ­

Opublikowano

@TheJeron78 po ile on jest ?­

ze skrzynki LDNC, skrzynka kosztuje pewnie ze 300 gemów. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nowy skin do Poseidona:

76f4eHk.jpg

Skin bardzo mi się podoba. :) 

Szkoda, że będzie ciężko go trafić, no ale cóż.

Na obrazku wygląda lepiej niż w grze.

Poseidon ma bardzo ładne stylizację, lecz przydałby się mu skin innowacyjny - jakiś opancerzony. :) 

Opublikowano

Poseidon sam w sobie jest dobrą postacią, jednak biorę go głównie tylko na arenę.

Na mida mam inne preferencje, ulti łatwo skontrować. 

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...