Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neith - opiekunka zmarłych.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry ADC! Postać niedoceniana przez graczy. Ale ma dwa stuny, przez co wysoką kontrolę tłumu i zadaje świetne obrażenia. Rewelacyjny escape backflipem. Polecam. Warto dodać, że ulti to nie skillshot. xD

Opublikowano

Neith jest BOSKA uwielbiam nia grać jest jakby pełna postacio gdyż ma stuna heala i skoka wiec co chciec jeszcze ? :D

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Nienawidze grać przeciwko Neith na 1v1... escape, stuny, heal... masakra.

Choć dziś grałem Afrodytą i dość szybko mi poszło przeciwko Neith ^^ Z dwójki wszedł mi hit za +800 :P

Opublikowano

Neith jest postacią idealną dla początkujących, zadaje dobry dmg .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Idealna dla początkujących graczy, kiedyś była to moja pierwsza postać której wbiłem 10 rank. Przestałem nią grać bo słabo się sprawdza na 1v1.

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
  • 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

super postać, gdy sam gram neith to sie niczego praktycznie nie boje ^^ jedynie freya w przeciwnym teamie niezle mnie jedzie czasami, ale za to nienawidze neith w przeciwnym teamie, ostatnio jedna neith sciągała z hita 800 z krytykiem i weź sie do niej zbliz assasynem, jak na 3,4 hity cie ma :) 

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Neith:

- Postać idealna dla początkujących ale też dla tych graczy którzy grają dosyć długo jest dobra.

- Łatwo wycofać się postacią z miejsca bitwy

- Łatwe użycie Ulta

14iq0zn.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No i jest klasyk Neith jest to postać naprawdę mocna a spora część osób ja eliminuje i mowie ee początkowa postać nie może być dobra a jednak nie raz gdy grałem nią wbiłem pente co napraw było czymś. Dlatego dobry build i postać jest bardzo mocna i wytrzymała .

,,Bo najlepiej gra się zespołowo,,

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi osobiście skin się podoba bardzo bardzo bardzo (serio).

Jedynie głupi jest dźwięk tego, że jak strzela z broni to słychać i wystrzał i wystrzał ze strzały.... może tylko ja tak mam, nie wiem :)

VNp6c2U.png

Opublikowano

Tym nowym skinem to oni mnie zabili. Dawno nie widziałam tak fajnego skina w smite. Postać jest fajna, prosta i intuicyjna. Ma dobrą ucieczkę która często potrafi drażnić. Sama się wkurzam na nią. Dobry stun no i ulti do dobijania chociaż wkurza mnie jak ktoś mi zasłoni przeciwnika a jemu zostało tylko 10 hp. :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Trza kartę zaktualizować po za tym chyba łatwy hunter mój main prawie 3000 worków wbite;p ładne combo oraz heal nawet ja nie buduje devo na nią bo lepiej hertsy moim zdaniem

Opublikowano

Bardzo przyjemna i ciekawa postać , ahh te stuny - Czasem potrafią uratować życie. Natomiast jej ult taki średni ze wzgledu że można go blokować :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...