Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loki - bóg podstępu.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kocham jak postacie potrafią znikać, ta w szczególności jest świetna bo może się przy tym znikaniu ruszać. Jak już osiągnie 15 poziom to np. 1v1 nie mamy raczej szans, chyba, że ktoś ma duże umiejętności. Na conquest świetnie gankuje no i jest po prostu jednym z lepszych assasinów grze. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak ogarniasz dobrze Lokiego i kupisz sobie jeszcze puryfikacje to jesteś nie do zabicia. + oczywiścei kupiony blink (ten flash) to po prostu masz świetne wbity.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Haa nie taka dobra postać . Wystarczy silance i good bye loki. 1vs1 tez nie najlepiej wypada.

loki jest dobry. jeśli bazujesz swoją opinię na własnych doświadczeniach, to musiałeś po prostu dostać gów*ianego gracza ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mnie to jedna z najbardziej wkurwiających postaci w smite. W sumie to taki jej charakter, wpada z zaskoczenia z 3+1 bądz też odrazu ult i ucieka. Czasem można się bardzo wkurwić ze wzgledu na to że w miare dobrze się tą postacią ksuje kille.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mój pierwszy bóg, któremu dobiłem masterkę X.

Ogółem na początek gry jest bardzo fajny, bo łatwy do ogarnięcia i potrafi nieźle pozabijać. 

Jedyny minus to jest bardzo papierowy i brakuje mu skina nowego. :) 

Dzisiaj grałem nim na mapie Conquest i sprawdza się idealnie - polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...