Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chang'e - bogini księżyca.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie jedna z lepszych postaci w Smite. Sprawdza się naprawdę świetnie na solo-lane. Jej trzeci skill jest jest bardzo przydatny, ponieważ jest obszarowy i możemy leczyć nie tylko siebie ale także innych. Ulti ma spory zasięg więc można nim dobijać, no i skill pasywny (króliczek), przydatny gdy jesteśmy właśnie na solo.

Opublikowano

Czyli tylko Atena może wrócić na respa bez deda.No cóż,jak dla mnie króliczek powinien działać,bo wychodzi na to że na assaulcie Change nie ma pasywki.

Opublikowano

Czyli tylko Atena może wrócić na respa bez deda.No cóż,jak dla mnie króliczek powinien działać,bo wychodzi na to że na assaulcie Change nie ma pasywki.

ale jak atena wraca na respa nie moze nic kupic ani hp sie nie respi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nerf chang'e, ale praktycznie nieodczuwalny. Postać dalej bardzo mocna. <3

Też myślałem, że chcą ją znerfić bardziej, ale niewyczuwalna zmiana. Chociaż dla mnie pomysł z nerfem Change to i tak głupota. Ma tylko 2 skille atakujące więc nerfienie jej według mnie nie ma sensu. Chociaż fakt, faktem przy dobrym buildzie jest niemalże nie do pokonania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie jest op. Dostawała nerfa na protekcje, którą miała dzięki swojej 3 jak dobrze pamiętam. Jest dobra, op na pewno nie.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Cały czas sie zastanawiam czy kupić do niej skina, ale przy każdym patchu dostaje nerfy i booje się, że pieniążki pójdą w błoto :v

Opublikowano

Cały czas sie zastanawiam czy kupić do niej skina, ale przy każdym patchu dostaje nerfy i booje się, że pieniążki pójdą w błoto :v

Kuuupuj, postać dalej bardzo dobra. <3

Opublikowano

Którego skina? Może warto by było poczekać na tego nowego ''Change in Wonderland''? :D Co do Change, ciągle dostaje nerfa a tak na prawdę jest już o połowę słabsza niż była. Ona ma tylko 2 skille atakujące o czym chyba co poniektórzy zapomnieli.

Opublikowano

Według mnie bardzo dobry support z nawet dużym DMG. Bardzo łatwo ukraść FG. Dalej jest dobra ale troszkę trudniej się gra.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

Moim zdanie mimo ze zmiejszone jest to i tak sie oplaca grac tylko dobry build i na lini ktos i jazda :*

jedna gra i po 22+ potrafia miec :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

pff...Jak dla mnie Change nie powinna mieć ataku ze skilla nr. 3 ,jest to beznadziejne gdyż w early game grając np. Wukongiem vs Change trzeba wracac co chwila do bazy gdyż na samą jedynke w przeciągu 2 minut moze zdjąc ponad połowe hp.

0bdbc37d288733ba.jpg

Opublikowano

Chang'e niszczy wszystkich na midzie :D Moim zdaniem powinna dostać mocnego nerfa na q oraz e.

31390.png

"Dobry Teemo, to martwy Teemo" - typowy gracz LoL'a.

Opublikowano

Ona i tak jest już wystarczająco znerfiona w ostatnim czasie, a jednak dalej jest baaardzo mocna. Solo vs Chang'e to katorga jak dla mnie.

Opublikowano

Ona i tak jest już wystarczająco znerfiona w ostatnim czasie, a jednak dalej jest baaardzo mocna. Solo vs Chang'e to katorga jak dla mnie.

Chang'e jest bardzo mocnym solo lanerem, jednak ostatnio odkryłem, że Wukong jest bardzo dobrą kontrą na nią.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo mocna postać. Jeżeli zrobimy odpowiednie cooldowny (czyli np buty pod cd i zbroja pod physical + mana + cd co jest OP itemem dla tej postaci) sprawia, że jest to bóg bardzo ciężki do ubicia. Spamuje 1 i 3 cały czas + jej dwójka jest moim zdaniem zbyt OP. W sumie jest jak ulti Aphro być może trochę słabsze, więc jest nad czym myśleć.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...