Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bastet - bogini kotów.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Junglerka op, na 5 lvlu nie ma sobie równych. Może dobijać pod wieżą - wystarczy, że puści ulta. Zanim wieża zabije wszystkie kotki, przeciwnik dawno padnie. Minusy to jej kruchość w team fightach. Jeśli jest więcej niż 2 przeciwników nieco trudno sobie poradzić.

Byłbym zapomniał o jej jedynce - najlepszy skok w grze. Można zajebiście trollować przeiwników, cofając się do tyłu. (tak, wiem, nie można cofać się do przodu, ale nie wiem jak to inaczje ująć)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

@up: po prostu cofając się

Czy Bastet nadaje się na jakąś inną linię niż do jungli ? Czy ze względu na jej kruchość lepiej grać tylko jungle ?

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

@up: po prostu cofając się

Czy Bastet nadaje się na jakąś inną linię niż do jungli ? Czy ze względu na jej kruchość lepiej grać tylko jungle ?

Duo z Ymirem bądź Atheną jest zajebistym połączeniem.

Opublikowano

na razie miałem okazję grać bastet tylko na arenie i sprawdza się świetnie, 1 gra nią 29/8/13 a druga jakieś 15/3/6 czy jakoś tak.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Bastet ehh kiedyś grąłem tylko i tylko nią i jakoś nagle przestałem a szkoda bo zaawsze bedzie dobra ulti to jak marzenie tylko jak przeciwnik ma skoka lub cos podobnego to kotki mogą nie dogonić ale ult + to spowolnienie bodajże skill 3 to przeciwnik jest prawie ze nieruchomy xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam prośbę - nie bierzcie tej bogini...

Na serio wczoraj miałem jakiś pieprzony dzień Bastet, jak nie conquest, 3v3 to arena... Tam gdzie była bastet tam była przegrana. Osoby które nią grają mają zazwyczaj staty 2-10.

Nie wiem na uj ludzie biorą Bastet jak nie potrafią nią grać... No i też trzeba przyznać, że przy obecnych nowych bogach to bastet jest bezużyteczna. Wczoraj na arenie to nieźle się uśmiałem jak widziałem bastet i jej ulti w akcji.

Teraz jak widzę, że mam bastet w teamie to wiem, że przegram.

Opublikowano

Na serio wczoraj miałem jakiś pieprzony dzień Bastet, jak nie conquest, 3v3 to arena... Tam gdzie była bastet tam była przegrana. Osoby które nią grają mają zazwyczaj staty 2-10.

Nie wiem na uj ludzie biorą Bastet jak nie potrafią nią grać... No i też trzeba przyznać, że przy obecnych nowych bogach to bastet jest bezużyteczna. Wczoraj na arenie to nieźle się uśmiałem jak widziałem bastet i jej ulti w akcji.

że ktoś wcale nie potrafi tą postacią grać to nie znaczy, że nikt nie potrafi ^^ bastet na jungli może ładnie wycarrować

Opublikowano

no bastet w jungli wymiata, dobre ganki ma. Jeśli enemy nie ma escape to mała szansa na ucieczkę, jeżeli mają jakiś skok to trzeba tylko wiedzieć kiedy użyć ulti.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jak ktoś nie potrafi grać to każdą postacią nafeeduje to wiadome. Bastet jest bardzo mocna i moim zdaniem nawet trochę niedoceniana. Przecież jej skok jest tak OP, że niektórzy nawet sobie nie zdają z tego sprawy. Wskakujecie w 0:11 ta midcamp gdzie są przeciwnicy hog i wracacie swoją 1 - cała gra przeciwników zaczyna być chaotyczna. Mid jest trochę z tyłu z lvl duo również. Jej koty są bardzo mocne tak od 5lvl do 15 lvl bolą strasznie, później każdy używa hoga. Jej 3 również mocno boli szczególnie AP na midzie. Ostatnio grałem rankeda bastet była tak nafeedowana, że jej trójka "zjadała" mi 1/4hp.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

fmoumg.png

Trzeba było wczoraj trafić na mnie, uwielbiam bastet, wymainuje ją :D

PS: a kysz od mojego buildu znawcy.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Bastet obowiązkowo musi dostać remake. Następny w kolejce dla mnie jest Loki. Ich tekstury nawet na maksymalnych ustawieniach wyglądają słabo. 

Może jeszcze Artemis mogliby podrasować. 

Opublikowano

To jest dyskusja na temat Bastet, więc dobrze by było, gdyby rozmawiano tutaj właśnie o niej. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Bastet nie jest boginią kotów tylko jest tak przedstawiana. Ale odnośnie gry to nie miałem okazji nią grać, choć wiele osób sobie ją zachwala.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mogli ją zostawić bardziej jako kota, bo teraz to człowiek jest. ;_; 

worlon mówi, że patrzał na modelach i bastet ma największe cycki xD

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...