Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Artemis - bogini polowań.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać przydatna na 5vs5 na liniach bocznych jeśli gra z ADC albo Magiem z tego powodu ze na początku bardo dobrze obija postacie które są na lini i sojusznik bardzo dobrze może z nią współpracować co da przewagę nad rywalem. 

,,Bo najlepiej gra się zespołowo,,

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A jak sądzicie kto jest teraz lepszym marksmanem, Apollo czy Artemis? Kogo polecalibyście na początek kupić dla średnio zaawansowanego gracza? Grałem chwilę tym i tym i nie wiem do końca co się bardziej sprawdza. Przy okazji bym build poprosił ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To w końcu który build najlepszy na Artemis, żeby rzeczywiście miała dużo kryta i atk speedu? :v Bo widziałam w tym temacie kilka, a chciałabym jeden sprawdzony. xD

Opublikowano

To w końcu który build najlepszy na Artemis, żeby rzeczywiście miała dużo kryta i atk speedu? :v Bo widziałam w tym temacie kilka, a chciałabym jeden sprawdzony. xD

i3488.jpg+i2850.jpg+i2929.jpg = start

i2845.jpgi2690.jpgi3285.jpgi2803.jpgi2256.jpgi2851.jpg = full build

death bringera kupujesz zamiast tego startera na sam koniec 

Opublikowano

No to ja teraz leciałam na tym buildzie, który podał botanic - z Asi i Malice. Możesz mi powiedzieć jaka jest różnica pomiędzy Twoim, a jego? Tak, jestem jeszcze noobkiem Smite. XDDD

Opublikowano

No to ja teraz leciałam na tym buildzie, który podał botanic - z Asi i Malice. Możesz mi powiedzieć jaka jest różnica pomiędzy Twoim, a jego? Tak, jestem jeszcze noobkiem Smite. XDDD

ten ktory podalem jest uzywany na rankach plat+ dodatkowo zobaczysz go na wszystkich streamach a co do róznicy moj pewnie zrobi wiekszy dmg 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co tu dużo mówić, combo ma świetne czyli ult + pułapka + strzałki i hity. :D

Jedna z lepszych postaci do nabijania quadry i penty. Czekam na jakiegoś fajnego skina do niej. :P 

Opublikowano

Ze wzgledu na jej pasywkę sądze że będzie to stały top pick jako ADC. Na pierwszych levelach z krytem potrafi trafić te 120 co dla przeciwnika jest praktycznie zgonem po ładnym combie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Artemis to bardzo fajny i mobilny bóg, lecz od ulti idzie strasznie łatwo uciec - beadsy.

Ogółem bardzo wysokie obrażenia ale jest dosyć papierowa. Niby pułapka coś robi, ale bardzo łatwo ją zauważyć.

Mimo to ma bardzo fajne stylizację. ;) Postać jak najbardziej dobra dla początkujących. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...