Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Artemis - bogini polowań.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

wg. mnie jedna z najlepszych postaci do 1 vs. 1 i ogólnie do solowania. Przy buildzie na full krytyk + speed attack potrafi siać taki rozpierdol, że to nie pojęte. Hity na full buildzie po 600/700 przy takiej częstotliwości, że tanka kłade w 3/4 sekundy.

Polecam taki build, kolejnosc przypadkowa, ale warto jako jednego z pierwszych kupić ASI i malice, potem pojdzie juz z górki

SGFsM4F.jpg

Opublikowano

ASI jest lepszy od fatalisa, masz troszke więcej statystyk aczkolwiek przetestuje fatalisa bo tylko raz z nim gralem na tym buildzie i widzialem dosc ciekawa roznice a bloodforge nie pasuje bo buduje sie pod krytyka a nie lifesteal.

Opublikowano

Co do Twojego buildu botanic, to jedyne co mi w nim nie pasuje to medytacja, równie dobrze możesz kupić zamiast niej sprinta i ten prawy fatalis nie będzie wgl potrzebny, dzięki czemu zachowamy asi(ogólnie też uważam, że jest lepszy od fatalisa) ~ chociaż zdaje sobie sprawę z tego, że medytka jest przydatna w początkowym etapie gry, gdy artemis ma many na 3(?) skile.

Tak odbiegając troszeczke, Art + Sobek = coś pięknego :3

Opublikowano

Co do Twojego buildu botanic, to jedyne co mi w nim nie pasuje to medytacja, równie dobrze możesz kupić zamiast niej sprinta i ten prawy fatalis nie będzie wgl potrzebny, dzięki czemu zachowamy asi(ogólnie też uważam, że jest lepszy od fatalisa) ~ chociaż zdaje sobie sprawę z tego, że medytka jest przydatna w początkowym etapie gry, gdy artemis ma many na 3(?) skile.

Przez całą runde zawsze jade na potach, medytacje kupiłem jak już miałem staty 10:1, full build i kasa mi leciała i nie miałem na co wydać, tak o przydało się przy dobijaniu minosa bo gracze z adhd rzucali sie z ulti xD a ten aegis amulet tez jakos z dupy kupilem, chyba nawet przypadkiem

dodam tylko, ze jak gracie ta postacia to nie ma co sie rzucac i stac z tylu i jak masz polowe hp to spierdalac jak najdalej, niby polowa hp ale czesto sie rzucaja zeby dobic bo mocna postac i dobrze by byla ja wyeliminowac

Opublikowano

Prawy Fatalis jest potrzebny, sprint jest co 60 sec, dzięki niemu będziesz mogła dogonić przeciwnika w każdej chwili, asi jest lepsze na assasynów a nie na Hunterów xD

Opublikowano

Sprint daje ci szybkość chodzenia na 6sec + twoja 2, a fatalis szybkość ruchu daje tobie tylko wtedy gdy uderzysz przeciwnika, jeżeli nie trafisz to powodzenia z dobiciem/dogonieniem go ~ teraz odpowiedz sobie sam co jest lepsze. Zresztą o zdaniach i gustach się nie dyskutuje więc odpuszczam sobie dalsze polemizowanie nt. ^^

Opublikowano

Sprint daje ci szybkość chodzenia na 6sec + twoja 2, a fatalis szybkość ruchu daje tobie tylko wtedy gdy uderzysz przeciwnika, jeżeli nie trafisz to powodzenia z dobiciem/dogonieniem go ~ teraz odpowiedz sobie sam co jest lepsze. Zresztą o zdaniach i gustach się nie dyskutuje więc odpuszczam sobie dalsze polemizowanie nt. ^^

przeczytaj co daje fatalis bo ja tam widzę większy speed nawet bez trafienia ^^

Opublikowano

fatalis ma w standardzie 10% movementa xD

saisy imo lepsze od asi, te 5% attack speeda mi uniknie ale bedzie dodatkowe 30 physciala

Opublikowano

Hhahahahahahhahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahah uśmiałem się xD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo mocny AD carry. Na początku gry na linii wchodzą jej kryty po 152 co jest bardzo dobrym wynikiem. Oczywiście jej wielkim minusem jest brak escape, lecz dobrze użyte ulti + pułapka załatwiają sprawę. Jednakże na początku polecam innych bogów, gdyż właśnie brak tego escape utrudnia grę nowym graczom.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Dla mnie najlepszy Adc. Jak ukończymy build to większość bogów prócz tanków rozwalamy w 3 sek.

Na arenie i 3v3 elegancko się nią gra ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś był to mój ulubiony Hunter. Grałem Artemis gdy miałem 1-10 poziom, ciągle :). Nie ogarniałem wogle buildu i brałem automatyczny xD Ale i tak dużo biła. Wygrywałem 80% meczy. Bardzo fajne ma kombo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam jakieś buildu DMG dla artemis. Jakiegoś dosyć skutecznego, bo obecny, który mam zadaje max. ok.400. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 6 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Artemis i Neith ? Obie postacie są ciekawe , lecz Artemis ma lepsze Ulti , Dzik najpierw mdli gracza , zadaje mu DMG a zarazem możemy jeszcze uderzyć serią Hitów.

14iq0zn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...