Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Apollo - bóg muzyki.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo mocny AD carry. Sam go uważam za top 3. Wydaję mi się, że aktualnie największy damage ogólny zadaje Ah Muzen Cab.
@topic Jest to świetny push laner. Na rankedach sam pushuje linie bardzo intensywnie (może trochę gorzej niż loki) i ucieka na ulti kiedy zbliża się 3-4 rywali. Jest bogiem kompletnym ma stuna escape damage z 1. Polecam każdemu.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W przypadku Apolla zależy jaka postać nim gra, bo dla przykładu ja Apollem walcze fatalnie, a mój znajomy potrafi wylądować na górze tabeli, więc to mi się w nim podoba, że postać nie broni się sama.

Opublikowano

Chyba jeden z najmocniejszy AD w Smite :)

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

Opublikowano

Nie wiem czy któryś adc wygra z nim 1v1 na linii dzięki pasywce.Do tego może solowac fg, więc postać naprawdę dobra.

Opublikowano

Anhur lepszy , Apollo vs inni adc - wątpie zeby apollo podczas 1v1 uzywal ulta , np anhur 1-2-4 apollo ded ;-; muzen 3-4-auto apollo ded , artemis to jeszcze łatwiej go na combo walnie , może z neith ma szanse ;-; i bala ;V

Apollo jest fajny w late game do pushu xD

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Według mnie ten cały apollo jest średni znam lepszych adc które łatwo z nim wygrywają. Jego ulti jest beznadziejne 1vs1.

Opublikowano

Jak dla mnie troche słabsza postać. Nigdy nie widzialem gracza który nim grał i miał jakieś wielkie staty. Jedynie ulti dobre do uciekania/dobijania.

Opublikowano

Każdą postacią można tak zagrać jeśli trafią się przeciwnicy nie używający nawet połowy półkuli mózgowej. Ja jedynie napisałem swoje zdanie na temat postaci :)

• 3 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Postać na support bardzo fajna. Ogółem jest przyjemna w rozgrywce i prosta.

Ma super skin, ale jakoś gorzej się celuje pistoletami agenta. 

Apollo ma wysokie obrażenia na pierwszych poziomach, co działa na duży plus.

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...