Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Agni - bóg ognia.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wydaję mi się, że to najlepszy midlaner. Jego największy atutem jest system escape (3). Jego ulti również zadaje spory damage w szczególności, że "harasuje" przeciwnika. Jego combo z 1 ułatwia jeszcze gankowanie przez junglera.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie ulti powinno mieć większy cd, tak samo ulti arache...

Moim zdaniem bóg jest idealny na 3v3 - choć jak każdym trzeba umieć grać, ale z dobrym teamem robi prawdziwą rzeź.

Opublikowano

Dla mnie ulti powinno mieć większy cd, tak samo ulti arache...

Moim zdaniem bóg jest idealny na 3v3 - choć jak każdym trzeba umieć grać, ale z dobrym teamem robi prawdziwą rzeź.

ulti ma dobry cd ale to, że jest darmowe to jest op

Opublikowano

Ten Bóg ma u mnie instant bana na każdym rankedzie, gdy jestem high elo ~ ten dash, ten ult, ten stun.. to jest postać tak bardzo nie "gankable", że aż żal tyłek ściska, a co do jego dmg w late game to nie mam pytań i nawet nie warto tego komentować xD Agni wymaga nerfa i to od dłuższego czasu, ale po co.. lepiej znerfować cupida albo poseidona, którzy są teraz mocno skrzywdzeni ~ hirez logic.

Opublikowano

Ten Bóg ma u mnie instant bana na każdym rankedzie, gdy jestem high elo ~ ten dash, ten ult, ten stun.. to jest postać tak bardzo nie "gankable", że aż żal tyłek ściska, a co do jego dmg w late game to nie mam pytań i nawet nie warto tego komentować xD Agni wymaga nerfa i to od dłuższego czasu, ale po co.. lepiej znerfować cupida albo poseidona, którzy są teraz mocno skrzywdzeni ~ hirez logic.

są postacie które bardziej potrzebują nerfa niż taki agni np. thanatos ta postać samo może wygrać gre 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fajnie zrobili, że widać za ile będzie kometa z ulta gotowa. Większych zmian w sumie nie ma, a nowy model średnio mi się podoba (nie zmienia to faktu, że i tak jest lepszy niż stary).

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Bardzo ładny rework tej postaci zrobili. Bardzo mi się podoba. Dzisiaj nim zagram :) macie może jakieś porady?

To tylko remodel, mechanika postaci się nie zmieniła.

@Szugones ,  z tego co widziałem na twitchu znów można robić combo 4-1 ;)

394591421101183179764.jpeg
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Combo 1 z 2, 3 lub 4 wymiata. Na midzie daje rade, ale osobiście wolę go w 3vs3. No i praktycznie nie da się go gankować. No chyba że Odyn wskoczy i puści ulti, to już nie uciekniemy :D Ulti ma dobre dmg jeśli się trafi, bo jeśli nie to jest lipa. I jak dla mnie powinno być jedno ulti z DMG tych trzech zamiast trzech oddzielnych, no ale byłoby zbyt łatwo chyba :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie najlepszy mag. Swietny dmg, ma fajny escape, stun i ten ult ktorym mozna ladnie zaspamic i sie szybko laduje. Pierwszego dnia wydalem 400 gemsow na golden skin , bo tak mi sie spodobala postac. Dla poczatkujacych jak najbardziej polecam. 1+3+2 i dobijanie z 4 jak uciekaja.

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Nie grałem nim nigdy, lecz gdy inni gracze nim grają to po 5-10min meczu. są tacy papierowi że na 4-5 hitów padają grając Artemis/Lokim. Ale to też kwestia jak kto gra, może trafiałem na samych frajerów, bo postać wydaję się fajna.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

to jest postać op , ciężko ją rozwalić !

Postać jest łatwo "rozwalić" lecz posiada duży DMG jeżeli złożysz tą postać pod AP

oraz jego ulti szybko się ładuje !

14iq0zn.jpg

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...