Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem GTA V Online PS3

Sp00Fy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jak w temacie mam problem z uruchomieniem GTA V Online na Ps3. Single śmiga aż miło patrzeć. Dodam że posiadam internet kablowy (ciągnę go ze ściany skrętką w bloku xD). Bardzo proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam. Jak w temacie mam problem z uruchomieniem GTA V Online na Ps3. Single śmiga aż miło patrzeć. Dodam że posiadam internet kablowy (ciągnę go ze ściany skrętką w bloku xD). Bardzo proszę o pomoc.

Ale jaki dokładnie problem? xD

A takie osobiste pytanie. Masz może swój server TS-a?

Opublikowano

Gdy odpalam online gra ładuje się a po chwili wyskakuje komunikat "Nie udało się utworzyć sesji GTA Online"

TS ? Kiedyś miałem.

Opublikowano

Kotnik xD ja już kiedyś miałem taki nick Sp00Fy ale zmieniłem bo tam na TS też taki jest xD

Dzięki za poradnik już go czytam.

Edit: Nie mam routera

Opublikowano

No masz kablowy. Ale porty próbowałeś je odblokować? Mógł byś też napisać to w dziale konsol. Oni pewnie mają większe pojęcie o tym niż ja. Mogę też przenieść temat jeśli chcesz :]

Czekaj to ty siedzisz na tamtym TS-ie? xD

Opublikowano

Tak ja jestem Polas xD

Tak przerzuć to tam proszę :)

Jak mogę odblokować porty skoro nie mam routera ?

Nie odblokujesz sam nie posiadając routera, będziesz musiał zadzwonić do swojego dostawcy internetu, dodatkowo zapytaj o IP czy masz wew. czy zew.

Jeśli IP masz wew. to poproś o zmianę na zew.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Dobra dzięki za pomoc. Niedługo będę zmieniał dostawcę internetu więc póki co dam sobie z tym spokój. Jak zmienię i nie będzie działać to wtedy będę dzwonił.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam ponownie, zmieniłem już dostawcę internetu i dzwoniłem w sprawie odblokowania portów lecz dowiedziałem się że jeżeli nie mam routera to oni nie blokują żadnych portów. Jakieś inne pomysły ?

Opublikowano

kup router.

Nie rozumiem jak w dzisiejszych czasach nie można posiadać routera

PRawie kazdy telefon juz posiada funkcje wi-fi bez której nie obejdzie sie posiadanie routera wiec

KUP router potem napisz

nie regulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...