Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Angielski] Opis kogoś z rodziny

kkoondzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o napisanie dla mnie opisu w języku angielskim jednego członka rodziny (To nie może być zwierze). Warunek jest taki, że w opisie nie może być zbyt zaawansowanego słownictwa najlepiej podstawowe określenia. :) Opis na jedną stronę.

Opublikowano

Może rozwiń bardziej ten temat.

Napisz np. w jakiej klasie jesteś, bo skąd niby mamy wiedzieć jakie dla ciebie są podstawowe słówka.

I napisz może kogo chcesz opisać i jak, bo ktoś ci zaraz napisze opis twojej siostry albo brata, a później okaże się że jesteś jedynakiem.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Witam proszę o napisanie dla mnie opisu w języku angielskim jednego członka rodziny (To nie może być zwierze). Warunek jest taki, że w opisie nie może być zbyt zaawansowanego słownictwa najlepiej podstawowe określenia. :) Opis na jedną stronę.

My mother is 40 years old (wpisz sobie właściwy wiek). She has beautiful, long and curly black hair. She likes do excercises so she is slim. She has big, blue eyes and really nice lips. When she smiles we can see funny dimples on her face. Hmm... maybe something more about her face. She has round face and convex cheeks. Let's tell more about my mum. She has long neck and she love wears necklaces. Always she wears jeans trousers and leather jacket - she looks pretty! She isn't like other mums! She likes rock and good concerts. What's about her personality? She is self-confident for sure. But she is honest, talkative and hardworking too. I love her so much!

Może być? :f Pisałam to na szybko. Jeżeli Ci pasuje to przejrzę dokładnie i wyłapię ewentualne błędy.

likes*

Byłam pewna, że napisałam "likes". xD

Opublikowano

2 kl. gimnazjum. Słówka mogą być z całego okresu gimnazjum ponieważ mam rozszerzony język. Potrzebuję tego na jutro.

@Miyoshi Dzięki :))

Opublikowano

My mother is 40 years old (wpisz sobie właściwy wiek). She has beautiful, long and curly black hair. She likes to excercise so she is slim. She has big, blue eyes and really nice lips. When she smiles we can see funny dimples on her face. Hmm... maybe something more about her facial features . She has a round face and convex cheeks. Let's tell more about my mum. She has a long neck and she loves to wear necklaces. She always wears jeans and a leather jacket - she looks pretty! She isn't like other mums! She likes rock music and good concerts. What about her personality? She is self-confident for sure but she is honest, talkative and hardworking too. I love her so much!

Może być? :f Pisałam to na szybko. Jeżeli Ci pasuje to przejrzę dokładnie i wyłapię ewentualne błędy.

Byłam pewna, że napisałam "likes". xD

Masz bledy poprawione :P Jak chcesz cos wiecej to ci moge napisac od siebie jak to nie starcza :P

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...