Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Negros (Solar ) Test fmsa vs truty ?

szymon.crackers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam ,mam do was pytanie Jaka broń bedzie lepsza na bodego ?

Fms +9 sr 52 kd +4

Truta +9 sr 25 + .

Bo nie wiem czy jest sens wbijac 75lv , I zalozyc trutke czy lepiej z tego fmsa siekac do 69lva , I wykoksic aure na P itp . jak myslicie jaka bron bedzie lepsza ? Nie wiem jeszcze ile fms bije w moby , bo dopiero kupilem fmsa nie dawno . Aura m3 jest poki co rozwijam postac .

Opublikowano

Truta będzie lepsza.

Jeśli ma KD +4.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Widze masz fms-a z allegro (;

Identyczny tam był, ale mniejsza.

Moim zdaniem fms sie nada bardziej.

Opublikowano

Widze masz fms-a z allegro (;

Identyczny tam był, ale mniejsza.

Moim zdaniem fms sie nada bardziej.

Fms z allegro? Oo to widze ze skoro sr 50 + jest juz to juz tylko allegro no ladnie , A po 2 jak mozesz twierdzic ze identyczny skoro nie pokazalem Ci go . hehe na allegro nigdy nic nie wydalem ,wrecz przeciwnie jeszcze ja moge z tego korzystac

Opublikowano

Nwm, ale stawiam, że moze truta. Zawsze mozesz sobie obliczyć to ale chyba wychodzi na Trutkę.

Opublikowano

Przy dużym ataku, np. mając aurę na P, lepiej będzie się sprawował FMS. Przy innych postaciach, np. mental/sura Bm, lepszy byłby zatruty.

Opublikowano

WItam ,mam do was pytanie Jaka broń bedzie lepsza na bodego ?

Fms +9 sr 52 kd +4

Truta +9 sr 25 + .

Bo nie wiem czy jest sens wbijac 75lv , I zalozyc trutke czy lepiej z tego fmsa siekac do 69lva , I wykoksic aure na P itp . jak myslicie jaka bron bedzie lepsza ? Nie wiem jeszcze ile fms bije w moby , bo dopiero kupilem fmsa nie dawno . Aura m3 jest poki co rozwijam postac .

Oczywiście że truta. Mimo iż ma mniejsze śr. to zawsze nadrabia to dmg na ten lvl .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie daj się zwieść dużym średnim.

Na 30-60 lvl taka broń to miazga, ale jeśli masz do dyspozycji trutę+9, że śr ok. 30% (no te 25+) do tego z KD+4 to zdecydowanie wybieraj truciaka - broń do expa do końca gry (możesz zawsze zmixkować i próbować wbić wyższe śr).

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Truta zdecydowanie,dmg+9 nadrobi lekko te średnie. Do tego kd.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

Oczywiście, że truta.

Fms 127-143 (15 % szybkość ataku) - 2 sloty na KD

Trutka 237-277 (26 % szybkość ataku) - 3 sloty na KD

najlepsze obrażenia:

FMS 143 + 52% z 143 czyli 74,36 = 217,36

TRUTA 277 + 25% z 277 czyli 69,25 = 346,25

najgorsze obrażenia:

FMS 127 + 52% z 127 czyli 66,04 = 193,04

TRUTA 237+ 25% z 237 czyli 59,25 = 296,25

Pomijając fakt, że masz większą szybkość ataku co u bodziaka jest podstawą, to dodatkowo jeden slot na KD więcej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...