Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] - Elloth MMORPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up@

O ile powstanie.

Strzelam,że ta gra będzie nudna jak flaki z olejem.

To ktoś jeszcze robi gry klikanki :D ?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

UP tak oczywiście dla Ciebie i dla paru innych kretynów uważających się za mega pro programistów (w swoim mniemaniu) ja nie uważam siebie za jakiegoś zajebiście programuje ale widać że wy uważacie że tylko mega zajebiście ludzie mają prawo robić gry. Jednak MPC zeszło na psy, żal mi takich ludzi ale no cóż nic się nie zrobi są ludzie i taborety które uważają się za lepszych.

Koniec zapowiedzi na MPC z powodu ogromnej ilości dorosłych ludzi z mózgiem dzieci. Koniec spamu.

Proszę o zamknięcie tematu.

Nie zamykaj go.... Są mądrzejsi i głupsi, ci co do tej pory wypowiadali się "hejtersko" należą do tej 2 grupy. Widać foxbond próbuje z tobą konkurować wg. mnie.... Zobaczysz... gdy obie gry wyjdą będzie nieziemska konkurencja. Lepiej dobrze zabezpiecz projekt, bo mogą spotkać Cię nieprzyjemności z strony opozycji. Życzę tobie powodzenia i ukończenia gry!

53a4498fed5cd.png

Opublikowano

@UP

Dzięki :) Zabezpieczenia to pierwszorzędna rzecz jest, ma się rozumieć :)

Nie zamierzam konkurować z fox'em bo to trochę inna "konkurencja" ale zauważyłem że fox jedzie prawie na każdy nowo powstający, moje zdanie jest takie że fox boi się każdego innego projektu ale to tylko moje zdanie.

Do fox'a.

Jeśli nie jesteś na poziomie gimnazjum to nie wypowiadaj się więcej w temacie bo znając życie zaraz tu napiszesz że jaki to Ty nie zajebisty jesteś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...