Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arty

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam, jak arty zostały bardzo znerfione. Czy dalej są słabe? Widzę ich więcej w bitwach niż wcześniej i się zastanawiam. Jeśli są poprawione, to jaka nacja jest najlepszą? Zależy mi na obrażeniach i celności. Przeładowanie może być długie.

Opublikowano

Nie zostaly bardzo znerfione.

Dluzej laduja ale sa duzo celniejsze.

Naszczescie placzki tak sie rozplakaly ze wiekszosc uwierzyla ze arta nie da sie grac.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Nie zostaly bardzo znerfione.

Dluzej laduja ale sa duzo celniejsze.

Naszczescie placzki tak sie rozplakaly ze wiekszosc uwierzyla ze arta nie da sie grac.

Dzisiaj na cw oddałem 13 strzałów lorką 8t na maksa skupienie i tylko 3 trafione.

Po 8.6 od razu arte sprzedałem, gw panterka nie dotrwała 600 bitwy, sprzedałem ją przy 599 bitwach ;d

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

To chyba niedowidzisz :) Niepolecam arty. Lepiej TD się pobaw. Mnie śmieszy to jak mi wyjadą kozaki i nie potrafi przebij pancerza bo strzela w przód :D

Opublikowano

To chyba niedowidzisz :) Niepolecam arty. Lepiej TD się pobaw. Mnie śmieszy to jak mi wyjadą kozaki i nie potrafi przebij pancerza bo strzela w przód :D

Ja pierdole. Właśnie przez takich ludzi jak ty ta gra schodzi na psy. "Jestem ultranoobem w arcie! Znerfili ją, przerzuce się na TD, bo przecież mam swoje prawa jako ultranoob!"

A arty jak arty - celność porprawili ogólnie, znerfili szybkostrzelność.

Jak lubiłeś arty - graj, jak nie to nie.

Opublikowano

Jezeli ktos naprawde kocha arty, to nie jest dla niego problemem posciagac pare modów wspomagajacych grę artą

1377808813-U903831.png

Opublikowano

arty zostaly dosc mocno znerfione ale nadal sa grozne ,

zwiekszono im czas ladowania , czas skupiania , oraz rozjechanie celownika przy poruszeniu

zmniejszono w wiekszosci wychyl dziala na boki , i celnosc

do tego dodali wielkie oslony przeciw odlamkowe .

wiec gadanie ze wydluzyli tylko czas ładowania to twierdzenie pomidorow uwazajacych sie za ultrapro a innych za ultranoobkow

nerf arty ogolnie dobrze zrobil grze, rzadko spotyka sie po 5 art w jednej bitwie , co wczesniej bylo standartem , i na wielu mapach nie dalo sie grac HT czy medem .

co do art to kazda ma cos do zaoferowania, i w zaleznosci od tego jak sie bitwa uklada kazda jest przydatna

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...