Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Jak grać KV-1

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale po c**j CI ta skrzynka, skoro stoisz na sidescrapie to po co sie z niego ruszac? mając skonczonego perka na naprawe to sie nie odczuwa naprawy tych gąsek, HT powinien zawsze mieć dosyłacz, wentyle i skupiacz, tyle w temacie. Możesz sie kłócić i twierdzić, że ta skrzyneczka jest z*******a, ale wprawdzie jest c**jowa, wiec wybacz, ale nie widze sensu targać ze soba gówna za 500k żeby naprawić troszke szybciej gąski ;)

Opublikowano

ale po c**j CI ta skrzynka, skoro stoisz na sidescrapie to po co sie z niego ruszac? mając skonczonego perka na naprawe to sie nie odczuwa naprawy tych gąsek, HT powinien zawsze mieć dosyłacz, wentyle i skupiacz, tyle w temacie. Możesz sie kłócić i twierdzić, że ta skrzyneczka jest z*******a, ale wprawdzie jest c**jowa, wiec wybacz, ale nie widze sensu targać ze soba gówna za 500k żeby naprawić troszke szybciej gąski ;)

A co dostajesz z wenty? 0.01s szybszy rld, 0.001 lepsza celność, 0.05 szybsze celowanie i podobne różnice. Raczej ogromna zaleta to nie jest(zwłaszcza na V tierze pod randomy), a skrzynkę można w razie czego bez problemu przemontować na inny czołg.

• 5 tygodni później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Z tym zarabianiem to się nie zgodzę, najwięcej kredytów zarabia Churchil 3.

Z tego co się orientuję Churchill III jest czołgiem premium, a kv-1 czołgiem regularnym. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik bardzo ciekawy i przydatny chodz gram w WOTa około 2 lat . Jedna wada poradnika to spam innych użytkowników na inny temat niż poradnik .

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli masz dużo kredytów to bierz trolla + full złotko.

Nie zalecane dla początkujących graczy.

• 6 miesięcy temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja miałem 100 % na akademią pancerną. Jakie umiejętności brać ? Widziałem że mówiliście coś o skupiaczu, dosyłaczu i wentylacji. 

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Jak grać KV-1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...