Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows 8 i ping

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostano wgrałem sobie Windows 8 pro i pewnego dnia wchodzę grac w wota i w czasie grania mam 200 i to nie tylko w world of tanks ale tez w CS , battelfildzie. Wcześniej nie miałem problemów na Windows 7.

;):)

Opublikowano

masz nizszy ping to zle? chyba ze cos zle napisales nie ogarniam cie..

wiesz co to jest granie przy pingu 200 250 w cs wywalają w wocie strzela sie za czołgiem

Opublikowano

masz nizszy ping to zle? chyba ze cos zle napisales nie ogarniam cie..

wiesz co to jest granie przy pingu 200 250 w cs wywalają w wocie strzela sie za czołgiem

Opublikowano

no tak teraz edit posta i nic nie ma gosciu rozwalasz mnie .. napisales ze masz 100 a miales 200 (twój post przed editem)... źle napisałeś to mogłeś to skreślić a nie teraz takie cyrki ..

a teraz tak:

http://www.speedtest.pl/

i wklej tutaj wynik

Opublikowano

eh no to juz dla mnie wszystko jasne :D masz internet z neostrady od 1 do 10 mb akurat grasz wtedy kiedy wszyscy korzystaja i masz wolniejszego neta przy okazji nie wiem dokladnie jak tam w wot i w bf (przyznam szczerze nie gralem nigdy) ale np. w cs'ie wybieraj serwery ktore nie sa oddalone daleko od polski przy okazji wejdz teraz na wota i sprawdz jaki masz ping bo watpie zebys nadal mial te 150-300

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...