Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Angielski- zaproszenie

NitroCharge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo. Taka sprawa jest:

Organizujesz przyjęcie urodzinowe, napisz zaproszenie dla przyjaciół, w którym zawrzesz (dobrze napisane? xD) następujące informacje:

-z jakiej okazji odbędzie się przyjęcie

- podasz miejsce, czas i obowiązujący strój

- poprosisz o potwierdzenie przybycia

Od 50 do 100słów.

Z angielskiego mam przeważnie trójki, chodze do 3gimbazy, więc o taki poziom napisanego tekstu prosze :D

Myślałem, że może to być o urodzinach :P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Hi !

Im organise my birthday party, and i want to invite you! Birthday will take place on 18th March 2011 in my house, on the grove street, 113. Party begin at 18 o`clock. You can`t be late! Dress up as you like.

If you decide to come - you must confirm this. Make a call, or text on this number: 121941441. If you want - you can come with accompanying person, but first - you must tell me that.

I hope you will arrive, bye.

ex

Opublikowano

Hi !

Im organise my birthday party, and i want to invite you! Birthday will take place on 18th March 2011 in my house, on the grove street, 113. Party begin at 18 o`clock. You can`t be late! Dress up as you like.

If you decide to come - you must confirm this. Make a call, or text on this number: 121941441. If you want - you can come with accompanying person, but first - you must tell me that.

I hope you will arrive, bye.

Już Ci pisałem, że zrobiłem sam ale dzięki mimo wszystko :D

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...