Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak rozdać crusa uniwersalnie?

tsarathan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nw ja tam mam 41/3/30/20 jakoś tak niepamientam dokładnie ale tak ładnie teraz na arenie sie nim gralo bije wmiare na pvp a na lod z wszyskimi bufami i tp po 10k hit mobom bez kryta cisnie wiec chyba to nienajgorzej :) ps mam crusa 74+7

Opublikowano

@up Dobra ale co dalej? W końcu dobijesz do takich statystyk na sp.

BezimiennyI podał dobrego builda na Crussa ale ja bym go trochę zmienił. Nie dawałbym 10-20 w obronę, to prawie nic nie daje, a za to lepiej dać więcej w atak.

Ja polecam taki build - 50/0/x/30. Wtedy będziesz miał duże dmg na moobkach z ele ognia, wody, światła czy też bez elementu, bo masz te 50 punktów w atak. O wytrzymałość bym się nie martwił, w końcu to Cruss i masz heal, który zawsze coś tam zdziała.

Podsumowując, 50/0/x/30 - to by był mniej więcej uniwersalny build (oczywiście moim zdaniem), chociaż tego nie da się w pełni osiągnąć. Musiałbyś mieć staty 100/100/100/100, wtedy to by był dopiero uniwersalny build, tylko szkoda, że niemożliwy do zrobienia. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...