Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Potrzebny technik :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wątek kieruję do wszystkich, którzy dobrze znają się na tworzeniu prywatnego serwera MT2. Ogólnie chodzi o to, że mam dużo pomysłów na serwer, pieniądze też mam, ale sam nie umiem za wiele zdziałać. Pracuję w Niemczech, czasu mam sporo, więc jest od czego zacząć. Skończyłem kursy grafika komputerowego, o stronę internetową, forum i clienta już ja zadbam.

Szukam osób TYLKO pełnoletnich, bo wymagać będę podpisania umowy (w razie czego, bez problemu wyciągnę konsekwencje). Będzie to też mniej więcej na moich warunkach.
Osoby które zaczynają dopiero bawić się w stawianie serwerów, niech nawet nie odpisują tutaj, bo nie ma to sensu.

Jeśli znalazłby się jakiś chętny, podaję swój numer gg: 48032118, odpowiem na wszystkie pytania, można się dogadać.

PS. Do moderatora:
Nie umiałem znaleźć konkretnego działu, więc napisałem tutaj. Teraz go znalazłem i proszę o przeniesienie wątku tam, gdzie powinien być.

kirito.jpg

DUPA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...