Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne obiekty w grze!....

marcin0409

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .....

Ze względu na to , że w Wot zacząłem grać od niedawna , zaznaczam , że nie jestem jakimś tam wypasionym graczem , a i do dobrych pewnie nie należę , podejrzewam że , zahaczam o próg średnich graczy ,dopiero się uczę, no ale post nie dotyczy mnie , a dziwnych "obiektów" nagminnie pojawiających się w grze WoT, przez graczy gier wieloosobowych , nazywani są Noob-ami .....

Poniżej przedstawię , krótką charakterystykę takiej postaci , na podstawie ostatnio rozegranej mojej bitwy .....

Otóż taki Noob , zaznacza już swoją obecność na samym początku , demonstrując wszystkim dostępne komendy w grze : Do ataku! , Nie! , Bronić bazy!, itd., nie wspominając już o spamowaniu mapki klawiszem CTRL+PPM , narzuca Nam swoją opłakaną taktykę, tak przez całe 30 s odliczanie .

W pierwszej fazie bitwy próbuje zajeżdżać drogę swoim sprzymierzeńcom , spychać ich , a niekiedy do nich strzela , tłumacząc przy tym na czacie :"I'm sorry, but I have a problem with the connection"....

Kiedy mu już się znudzi , zaczyna samotny raid po mapie , nie czekając na wsparcie cięższych czołgów, kosząc przy tym wszystkie obiekty , które staną mu na drodze , zapał studzi mu dopiero zerwana gąska , lub uszkodzona inna część pojazdu (" dobrze , że zabrałem ze sobą mały zestaw naprawczy":), reperuje swój czołg i rusza na podbój świata....Los chciał , że spotyka na swoim torze , trzy czołgi ciężkie , o dwa tiery wyższe od Niego , po wyłapaniu strzału ,który dotkliwie go skaleczył , rozpaczliwie zaczyna wzywać pomocy .Tu nasuwa mi się pytanie "po co "??, skoro we wcześniejszej fazie , ta nie była mu potrzebna ??.Oczywiście , że za moment , koleś gryzie ziemię .... zdajecie sobie sprawę co za chwilkę nastąpi??:D .... nie ?? ..... to ja Wam powiem ....

Już przygotowany jestem na to co się zaraz wydarzy i rzucam okiem na lewą część ekranu , gdzie wyświetlany jest czat, i co widzę ??: " OMG next team NOOBS", "Team looser" , "idiot " itd ....

Na to co się wydarzy dalej wpływa stopień zaawansowania jaki posiada nasz opisywany Noob , bo : albo powróci do garażu , wybierze inny czołg i rozpocznie swoją procedurę w innej grze (to lepsze) , albo pozostanie i będzie przełączał się pomiędzy czołgami , które grają dalej szukając gracza do którego się doczepi , powróci na czat i : xxx WTF , you idiot , move , gogogo , no camping , OMG , team noob itd, aż do zakończenia bitwy .....

Reasumując , jeżeli chociaż w kilku % zachowujesz się tak jak wyżej opisywana postać , mam dla Ciebie prośbę , poszukaj jakiegoś poradnika do gry i dobrze się z nim zapoznaj,zahacz też o Savoir vivre , jeśli to za dużo dla Ciebie to: odinstaluj grę i zapomnij !!, gdyż nie jest ona dla Ciebie!!.....

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Od teog jest opcja reportów w grze :) Na wyższych tierach nie ma tego problemu bo albo dostają bany albo nie ptorafią dojść do np 6t

Opublikowano

Tylko gdy ktoś to robi i pisze po angielsku to ze wględu na jego poziom iq nie potrafi nauczyć się angielskiego i co za tym idzie nie jest polakiem i nie będzie korzystać z polskiego forum. A polaka do tego stopnia idioty, ani razu nie widziałem.

Opublikowano

@juri craft

To że pisze w języku angielskim , nie znaczy że nie jest Polakiem , .... wyżej opisywany Noob nie wie kogo spycha , zajeżdża , strzela do niego , chcąc nie chcąc komunikując się z graczem(atakowanym) niewiadomego pochodzenia , w tym wypadku chcąc "przeprosić" musi napisać w języku angielskim.... Również mało spotkałem Polaków o 0 IQ , ale jednak spotkałem ..... może po przeczytaniu tego postu , chociaż odrobinę zastanowi się nad sobą.....

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...