Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] destroyer

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej jakimś hakiem ( tym co przenika przez wroga ), lub rainbow gunem - wycelować tylko w jego głowę i w 8 sek nie żyje. :) Ew. z kuszy, która ma wybuchowe strzały. :)

Opublikowano

w takim razie poleć mi inną broń, bo ja już sam nie wiem. Zbierać gwiazdki i z star cannona? Ale to długo będe zbierał, bo musiałbym mieć z 800.. Myślałem nad dao of pow, ale kurwa nie chce mi dropnąć z szkieletów, szansa to 10%, a kurwa 1%, że znajde jakiegos chuja w undeground hallow i corruption..

finalrender.png

Opublikowano

Hook to nie broń, tylko przedmiot do craftowania grapling hooka, nie ma takiej broni jak long sword. Granatami? Może kupię od npc, ale same granaty nie wystarczą. Skąd mogę wziąć rainbow guna?

@edit

rainbowgun odpada, nie mam haloweenowej aktualizacji, nie będę szukał, bo nie gram na oryginalnej terrari

finalrender.png

Opublikowano

Megasharkiem ale duzo ammo musisz miec

Następny debil... Megasharka mogę mieć dopiero po pokonaniu właśnie tego bossa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

finalrender.png

Opublikowano

Ja boss'a tego ubijałem z broni dystansowych (było mi lżej) np. z Repeater'a do tego Cursed Arrow's w ostateczności Hellfire Arrow's. Oczywiście przyda się jeszcze Ranger Emblem plus hełm.

Jeżeli to Ci nie pomoże możesz zrobić długą prostą trasę (naziemna lub nadziemną [platforma]), na której postawisz lewitujący dom z Nurse, aby nie przeszkadzał w czasie przechodzenia lub ucieczki.

67qtMtN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...