Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super moce

VSVP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taak strasznie mi się nudzi i chciałbym wiedzieć jakie super moce chcielibyście posiadać ;_;?

Chciałbym umieć stawać się niewidzialnym

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ja wolał bym nieśmiertelność. Mimo tego że bliscy by mi umierali to bym chciał nadal żyć, bo czemu nie?

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Chciałbym być niewidzialny mieć ostrza jak wolverine umieć wspinać się na duże wieżowce skakać z dużych budynków itp bez zadraśnięcia i być nieśmiertelnym :D

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Ja wolał bym nieśmiertelność. Mimo tego że bliscy by mi umierali to bym chciał nadal żyć, bo czemu nie?

Uwierz mi wieczne życie było nudne, C.C byłą nieśmiertelna, a nieszczęśliwa xD.

Ja bym chciał czytać w myślach, wszystkie inne były by też fajne, ale ta moc najbardziej by mi się przydała

finalrender.png

Opublikowano

Czytanie w myślach/niewidzialność...

ALE NAJBARDZIEJ TO ZATRZYMYWANIE CZASU

Opublikowano

Niewidzialność, teleportacja w dowolne miejsce we wszechświecie, przemiana i umiejętności wilkołaka takiego jak jest w teen wolf (spodobał mi się ten serial) kiedy chcę.

Opublikowano

Czytanie w pamięci dla mnie było by najlepsze. Wiedział bym co inni o mnie myślą. Tylko, że tych wszystkich supermocy nigdy nie będę miał ani ja ani wy, a szkoda.

Opublikowano

W sprawie czytania w myślach. Czasami lepiej nie wiedzieć co myślą o tobie inni. Także jak już to chciałbym posiadać umiejętność zatrzymywania czasu.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

zatrzymanie czasu,nieśmiertelność,możliwość zmienienia się we wszystkie możliwe i niemożliwe istoty

Opublikowano

Chciałbym że jak klasne, to mój ch*j się robi "długi i gruby na kształt maczugi"

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Teleportacja, niewidzialnosc i czytanie w myślach. Bym sb poleciał do riot i dodał po cichu rpki do lola.

Opublikowano

Aura miecza i Silne ciało

A tak na serio to niewidzialność.

Ban za kamer moda.

Chyba nikt nie napisał, że chciałby latać :O

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...