Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Własny serwer

Ozzy_SheepMatsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam osób chętnych mających pojęcie jak co zacząć mam dużo ciekawych innowacji i mogę załatwić maszynę :)

osoby chętne odpowiedzi w komentarzach

MC.GOLDRAPID.PL SkyBlock + PvP Pierwszy serwer Faza Testów [Alpha/Beta]

iz2HU77.png

Opublikowano

Napisz może kilka swoich pomysłów, budżet na serwer, na jakie stanowiska ludzi szukasz? Jakiekolwiek wymagania co do nich masz? Mających pojęcie co i jak zacząć jest pełno, ale.. co zacząć?

Opublikowano

Wiec tak poszukuje programistów potrafiących postawić serwer od samych podstaw.

Potrzebuję

- kilku Programistów

- grafików

- osób odpowiedzialnych za modelowanie

Kilka z moich pomysłów

- System achievement'ów- Gracz pozyskuje nagrody za wykonanie określonego celu:)
- Wprowadzenie listy przyjaciół wraz z wskaźnikiem online/offline i czatem w celu komunikacji

- Dodanie do gry polonizacji

- Dodanie więcej aspektów survivalu, np jak crafting pewnych broni

- i duużo więcej.

Maszyna to już w zależności jaka będzie potrzebna to załatwi się ponieważ gra będzie dochodowa.

Wynagrodzenie. Niestety nie mogę w danej chwili zaproponować wynagrodzenia, ponieważ uważam że należy włożyć w maszynę itp aby potem móc wyciągnąć i oczywiście równy podział dla każdego z osób pomagających lub zależny od wkładu pracy

MC.GOLDRAPID.PL SkyBlock + PvP Pierwszy serwer Faza Testów [Alpha/Beta]

iz2HU77.png

Opublikowano

Wątpie że ktoś się zgodzi nie mając pewności co do maszyny i tego czy wypali. Z samymi pomysłami nic się nie zdziała, bo trzeba mieć też ludzi którzy te pomysły będą w stanie zrobić

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Wiesz.. Nie wszyscy są pazerni i może ktoś jeszcze się zgłosi "dla czystego fun'u". Ja tam mogę się w to pobawić nawet jeśli pomysł nie wypali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...