Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malo Fps`ow

Mordassss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam duży problem z FPS`ami! Na singlu mam:10/12 a na multi:13/16. 4Gb DDR3 Memory. 500 GB HDD . AMD Dual-Core Processor E1-1200 (1.4GHz) Windows 8 Problem jest wtym ze na Xp z gorszym processorem itp mam na multi 60/70 Fps`ow

A zapomnialem Laptop:Acer Model:E1-521

Prosze o szybka odpowiedz ! Oraz zbanujcie GamingCraft za nabijanie postow i odppwiadanie: sciema... W kazdym Temaci Nawet w Ankiecir o.O

Ankiecie*

Opublikowano

Wątpię że przy takim laptopie z takim prockiem i W8 wyciągniesz więcej. Według mnie najlepsze rozwiązania to : Instalacja OptiFine, czyszczenie CCleaner, zmiana na inny system np. XP, ewentualnie W7 (co chyba dużej poprawy nie da).

Opublikowano

Najlepszym systemem do gier jest windows XP, który niestety będzie aktualizowany tylko do 2014 roku, polecam Ci użyć game boostera, zrobić update'a javy, przypisać więcej RAMu do MC oraz zwiększyć priorytet przez menadżera zadań.

Opublikowano

Dzieki ;P zmienie na Xp, ale jeszcz ejedno bo Xp kosztuje 200zl (kosztowal w 2007 home edition) A teraz ile kosztuje system Xp ?

*up sory za pisownie, ale jestem na telefonie .

*Ref

Opublikowano

Nie opłaca się już kupować XP'ka lepiej poszukaj go w google, panowie @up 7 jest bardziej wymagającym systemem od XP'ka co mu wcale nie pomoże.

Opublikowano

Przyczyść czymś PC np. CCleanerem, Zainstaluj OptiFinem, Zaaktalizuj biblioteki jeżeli nadal będzie tak samo pomyśl nad wymianą procka

Opublikowano

z takim prockiem nawet ccleaner mu nie pomoże -_- 1.4ghz ? to mało na minecraft. Nie oceniam tu procka ale mówię prawdę, nie dasz rady więcej. Rozumiem że masz 4GB ale ten lapek to trochę taki do biura itp.

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Polecam zainstalować:

OptiFine.

Uruchomić minecrafta z 2 gb ramami. ( -Xms1G )

Przeczyścić komputer za pomocą:
CCleaner. ( Rejestr, itp. )
Zauktualizować sterowniki za pomocą GameBoostera 3.

Oraz sprawdź, czy nie włączasz gry za pomocą Zintegrowanej karty graficznej.

Jestem mogę wszystko,

Jestem kurwa Mr.Przyszłość,

Jestem Mr.Mixtape , gry , dziwko!

Opublikowano

Tak jak wszyscy piszą najbardziej polecam wydać te 200-500zł na jakiś normalny procesorek albo ściągnij sobie optifine oraz używaj ccleanera / A gdy odpalasz minecraft ustaw sobie w game booster 3 opcję do gry , wyłączy to nie potrzebne aktualizacje systemowe i tak dalej , oraz polecam grać na małej widoczności .

Riven-Syg_nanwess.png

" Riven is my main character,
when I play it I do not feel
As a player, just like an athlete. "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...