Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik] Czarny Ekran

888met

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mamy sklepik i go zminimalizujemy to po jakimś czasie robi się czarny ekran. Nieraz wystarczy poruszyć kamerą ale jeśli dłużej nic nie robiliśmy to nic nie da.

Są dwa rozwiązania.

Pierwsze rozwiązanie

Wejść na konia i zejść (CTRL+H dwa razy). Oczywiście koń musi być wcześniej przywołany. Sposób z board.metin2.pl

Drugie rozwiązanie

Ściągamy hacka z teleportem. Teraz na PLu teleport nie działa bo od razu nas cofa. Ale to wystarczy.

1. Ściągamy hacka. Proponuję tego MultiversionHack by banjo1 v3.90

http://www.mpcforum.pl/topic/77874-metin2-multihack-v3-90-by-banjo1/

2. Włączamy.

3. Wybieramy obojętnie jakie miejsca na mapie czy wpisujemy byle jakie współrzędne (i tak nas nie przeniesie).

4. I próbujemy się teleportować.

5. Oczywiście nas cofnie, ale grafika w Metinie się zresetuje i nie będzie czarny ekran.

Zakaz kopiowania na inne fora. Zezwalam kopiować jedynie na board.metin2.pl z informacją kto napisał (ja) i gdzie zostało napisane (MPC) (oczywiście osoba zamieszczająca pewnie dostanie bana na forum Meina, ale co to dla Was) .

Chciałbym aby o tym sposobie dowiedział się team Metina, bo do tej pory nie ma sposobu na czarny ekran. A jak hack na to pomaga to może zgłoszą do GF a oni dodadzą fragment kodu teleportera do Metina. Dzięki temu sposób stanie się legalny i nie będzie problemów z czarnym ekranem.

Także Możecie poradnik słać na support.

Jeśli pomogłem to daj +

__

Opublikowano

Często mam taki problem... Musze zawsze ctrl+alt+del i wyłączyć całą gre ;/ Dzięki przyda się, ale jeśli mam sklep wystawiony i mam czarny ekran to co wtedy ? ;>

Co jeśli powiem, że się boje?

Już nie moge być tu istnieć

W tą samą strone iść co życie

Bo tak będzie chyba szybciej,

Ja siebie już w tym nie widze.

Opublikowano

Często mam taki problem... Musze zawsze ctrl+alt+del i wyłączyć całą gre ;/ Dzięki przyda się, ale jeśli mam sklep wystawiony i mam czarny ekran to co wtedy ? ;>

Chyba każdy ma ten problem.

Właśnie po to napisałem ten poradnik, żeby nie trzeba było używać alt+ctrl+del.

I jak masz sklep i nie chcesz go zamykać to używasz drugiego sposobu (z hackiem na teleport).

__

Opublikowano

Ściągamy hacka z teleportem. Teraz na PLu teleport nie działa bo od razu nas cofa. Ale to wystarczy.

Teleport działa, nie raz ostatnimi czasy byłem świadkiem, np. podczas expienia, gdy obok przebiegał jakiś gracz(expie BO), znikał ==> celowo do niego napisałem i mi odpisał - jestem obok chunjo np. .

Opublikowano

Teleport działa, nie raz ostatnimi czasy byłem świadkiem, np. podczas expienia, gdy obok przebiegał jakiś gracz(expie BO), znikał ==> celowo do niego napisałem i mi odpisał - jestem obok chunjo np. .

Możliwe, że miał po prostu speed hacka i wtedy widać jak znika. A jak napisał, że gdzieś jest to mógł cie oszukać.

Chociaż "chińskie boty" chyba mają działający teleport (spot <> handlarka). Pewnie istnieje działający teleport, ale na MPC nikt takiego nie posiada (a przynajmniej nikt nie pisze, że ma).

Jakiego byśmy stąd nie ściągnęli to nie działa (ale czarny ekran naprawi). Dlatego przyjąłem, że nie działa :P

PS. Bo się offtop zrobi ;p Tu o czarnym ekranie nie o teleporcie.

__

• 2 miesiące temu...
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Możliwe, że miał po prostu speed hacka i wtedy widać jak znika. A jak napisał, że gdzieś jest to mógł cie oszukać.

Chociaż "chińskie boty" chyba mają działający teleport (spot <> handlarka). Pewnie istnieje działający teleport, ale na MPC nikt takiego nie posiada (a przynajmniej nikt nie pisze, że ma).

Jakiego byśmy stąd nie ściągnęli to nie działa (ale czarny ekran naprawi). Dlatego przyjąłem, że nie działa :P

PS. Bo się offtop zrobi ;p Tu o czarnym ekranie nie o teleporcie.

chińskie boty maja na dużych wartościach speedhacka przez co widać tak jakby znikały

TEA WHO YOU YEAH BUNNY SCOTCH ME

ots.png

http://kwejk.pl/obrazek/411096

damy rade ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...