Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Chce zagrać w LC. Co i jak?

szaman77x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie.

W LC grałem jakieś 5-6 lat temu, kiedy byłem jeszcze beztroskim gimnazjalistą. Od tamtego czasu przeleciałem już przez wiele innych gier Online (jedne były lepsze inne gorsze jednak nie zlanazłem nic dla siebie). W Metin2 po wielu serwerach odkryłem że ta gra jest chyba dla mnie troche za słaba (jestem troszkę bardziej ambitny), do tego dobijał mnie dzieciaki wyklinające bez powodu na każdym kroku i uważające się za nie wiadomo co. I tu własnie przypomniało mi się stare dobre LC. Gracze na poziomie, gra na poziomie nie polegająca tylko na trzymaniu spacji i klikaniu 1 w jak najszybszym tempie (jestem pewny że jak by zrobić w księdze Guinnessa rekord w jak najszybszym klikaniu klawisza rokordzistą był by gracz z Metina). Dobra starczy tych opowieści. Wracając do tematu. Chce zagrać w LC na jakimś privie. Co mi poradzicie?

1. Zależy mi żeby serwer nie był za łatwy.

2. Taki abym mógł się znów odnaleźć po tak długiej przerwie.

3. Klient mógł by być spolszczony (chodzi o brata którego angielski jest na bardzo niskim poziomie i myślę że nie "polski" client go zniechęci a lubię z nim rywalizować w grach xD.

4. No i ogólnie znacie jakieś fajne privy to możecie podać. Może przy okazji jaką klasą warto zagrać na tym privie, jak rozdawać staty itd.

Mam nadzieje że spotkamy się w grze :D

PS. Pobrałem server HARD CHAOS. I totalna klapa. Cały czas rozłącza. Inne gry nigdy mi nie rozłączały. Mam internet LTE z Plusa (modem nie traci zasięgu więc nie wiem w czym wina)

Pozdrawiam

Opublikowano

1. Polecam LCGN01 i LCGN02. Serwery Wizatka, cały czas modyfikowane, ale dalej zachowują klimat Last Chaos. Ewentualnie Fantasy LC, Destiny... dużo, dużo tego jest. :) I są to privy, na których nie będziesz się nudził.

2. J/w. Pełno gra Polaków - wystarczy krzyknąć na czacie, albo napisać tutaj na forum, że szuka się kogoś do gry na serwerze. ;-)

3. Niestety nie ma na razie spolszczenia do Last Chaos. Jedynie spolszczone LC to to od Gamigo. :P

4. Odsyłam do pytania 1. ;) Jak już zdecydujesz się na jakiś priv to wtedy Ci chętnie opiszę postacie, ale tak do wszystkich pisać to troszkę za dużo. xD

Bo Hard Chaos to amatorski serwer. Nie jest prowadzony przez osobę, która ma jakieś wielkie doświadczenie, czy możliwości (tak, nie piszę tego, aby obrazić kochanka ;f).

Opublikowano

Właśnie przeglądam FantasyLC i Destiny. Opłaca się na dzisiejsza chwile grać na serwerze Gamigo tym PL.

Da się możę edytować coś w tym Hard Chaos aby nie sciagać nowego Clienta tylko grać na tym ale inny serw?

Zdecydowałem się na Destiny. Możesz powiedzieć coś więcej na temat tego serwera?

Opublikowano

Właśnie przeglądam FantasyLC i Destiny. Opłaca się na dzisiejsza chwile grać na serwerze Gamigo tym PL.

Da się możę edytować coś w tym Hard Chaos aby nie sciagać nowego Clienta tylko grać na tym ale inny serw?

Nie mam pojęcia, bo nie wiem, co tam kochanek ma. :f Musisz sprawdzić. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...