Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info: RuneScape OldSchool - Darmowy weekend

kondziooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy kto posiada konto w RuneScape, może teraz bezpłatnie ( będąc f2p ) zagrać w RS oldschool. "Promocja" trwa do wtorku do godziny 00:59 czasu polskiego.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

eh dopiero teraz się dowiedziałem ;\ szkoda, bo chciałem pograć na oldschool tak jak to sie kiedyś grało ;\ a kupować to mi się nie opłaca membersa

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

eh dopiero teraz się dowiedziałem ;\ szkoda, bo chciałem pograć na oldschool tak jak to sie kiedyś grało ;\ a kupować to mi się nie opłaca membersa

Teraz za 6 zł można kupić memba (bonds)

Opublikowano

do kiedy za 6zł? Bo jak jeszcze długo to ogarniam hajs i leci members ! ;3 o jezuuu stare czasy 2007, coś pięknego

//edit

Gdzie niby masz membersa za 6zł? chyba 6,99$ czyli ok. 23zł bo taniej nie widzę ..

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

do kiedy za 6zł? Bo jak jeszcze długo to ogarniam hajs i leci members ! ;3 o jezuuu stare czasy 2007, coś pięknego 

//edit

Gdzie niby masz membersa za 6zł? chyba 6,99$ czyli ok. 23zł bo taniej nie widzę ..

W grze dodali tzw. Bond ( http://runescape.wikia.com/wiki/Bond ) Z tego co wyczytałem to można je kupić od graczy za RSGP lub też za prawdziwą kase. Bond możesz wymienić na 14 dni P2P, gdzie jego cena to 5789k RS3 GP. Za 1m w RS3 placisz od 0,4 do 0,48 ( moze sie troche roznic ) czyli 5,7*0,44$ = 2,5$  --> 2,5$*3,03 = 7,58 PLN za 14 dni czyli 15 zl za 28 dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...