Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze snem

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem ze snem otóż - czy chce mi się spać czy nie, czy jestem zmęczony czy nie to i tak jak się położe zasne za najwcześniej godzine lub dwie, czasami ide o 22 spać, nie zasypiam, patrze na zegarek, a tu 2 w nocy. Macie jakieś porady? Dodam że nie mam kwiatków żadnych w pokoju ( w nocy zabierają tlen ). Do lekarza nie chce iść bo znając życie przepisze mi jakieś prochy, które nic nie dają, a złodziejom nie płace.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

rób jakieś ćwiczenia typu 50-100 pompek czy brzuszków przed snem, na łóżku wyrobisz se bicka i będziesz zmęczony fizycznie to szybko zaśniesz. Ja jak pije energetyki przed snem to tak robie i zasypiam ;p

Opublikowano

Co pijesz przed snem? Możesz łykać magnez, ma lekkie działanie nasenne. Spróbuj dzisiaj przed snem przejść się na krótki 10-15 minutowy spacer. Możesz też przed snem poczytać jakąś nudną książkę :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Włączasz tv najlepiej coś nudnego i oczy same się zamykają

Po wypiciu piwka też chce "mi" się spać

Opublikowano

Tak to jest jak sie siedzi dupą przed kompem całymi dniami, idz gdzies porob cos męczącego wtedy napewno nawet o 20 usniesz ...

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Ale ja nawet jak jestem zmęczony to nie moge zasnąć, ale spróbuje się zmęczyć tuż przed snem jak wyżej powiedzieli ;] Dzieki..

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...