Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odwołanie od bana.

jackoss12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem w ciężkiej sytuacji gdyż moje konto w grze jak i email zostały skradzione jakiś czas temu. Emaila zdołałem odzyskać gdyż wysłałem sms z podanego nr telefonu, lecz gdy to uczyniłem email na koncie w grze był już zmieniony, napisałem wtedy do supportu(chyba, to było parę miesięcy temu nie pamiętam dokładnie) że konto zostało skradzione i zbanowali je. Teraz chciałem odzyskać konto lecz nie wiem czy mam jakieś szanse, czy ktoś wie jak zacząć?

Z góry dziękuję.

Opublikowano

Marne szanse są na unbana, jednakże zawsze jakieś są. Na razie jedyne co możesz zrobić to czekać na odpowiedź supportu.

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Dostałem odpowiedź supportu :

'

Odpowiedź od: Gael Oceń odpowiedź 2013-11-02 10:37:20

Witaj *********,

Przykro nam, ale okres jaki upłynął od ostatniego Twojego logowania się na konto, którego dotyczy zgłoszenie uniemożliwia nam wszczęcie procedury mającej na celu ustalenie prawowitego posiadacza konta.

Uważam, że support jest beznadziejny, to że ktoś przestał grać a jak wrócił już nie miał konta, to tylko i wyłącznie jego wina. Beznadzieja.

Opublikowano

tez tak z trzema kontami miałem jeden warty 1000zł drugi 700 zł a trzeci 5 tysiecy nie stety juz się nie da nic zrobić,pozatym oni maja w dupie gracza poniewaz i tak teraz połączyli serwy i mają dużo osob którzy grają i ich nie zbawi jak stracą jednego gracza w ciagu miesiąca np.bo dużo osob zaczyna znowu grac w metka od 1 lvl jezelibys miał kogos znajomego który ma dostęp do bazy to wtedy odzyskasz konto proponuję złożyc podanie na forum o gm'a ps.tam dzieciaki po 13 lat mają gm'a niby trzeba mieć 18 lat a oni są cwani i wysyłają dowód np. brata który ma 20 lat pozdrawiam i życze cierpliwości poniewaz ja wiem jak to jest .... ehh

/niereg. sygna

Opublikowano

Tu już chyba nie cierpliwość lecz wycofanie się, od kradzieży minęło już z 4 miesiące więc nie ma co walczyć chyba, te cwaniaczki z supportu nic nie zdziałają, nawet jeśli od kradzieży minął by jeden dzień... innymi słowy koniec z metkiem..

Opublikowano

nie nie,jezeli miną by jeden dzień to oni by ci pomogli ale takie szczególowe informacje chcą ze o ja pierdole ze sam sie głowiłem jak znajdę to ci wyśle na priv

/niereg. sygna

Opublikowano

Dostałem odpowiedź supportu :

'

Odpowiedź od: Gael Oceń odpowiedź 2013-11-02 10:37:20

Witaj *********,

Przykro nam, ale okres jaki upłynął od ostatniego Twojego logowania się na konto, którego dotyczy zgłoszenie uniemożliwia nam wszczęcie procedury mającej na celu ustalenie prawowitego posiadacza konta.

Uważam, że support jest beznadziejny, to że ktoś przestał grać a jak wrócił już nie miał konta, to tylko i wyłącznie jego wina. Beznadzieja.

Tu już chyba nie cierpliwość lecz wycofanie się, od kradzieży minęło już z 4 miesiące więc nie ma co walczyć chyba, te cwaniaczki z supportu nic nie zdziałają, nawet jeśli od kradzieży minął by jeden dzień... innymi słowy koniec z metkiem..

Co wy gadacie, po prostu nie zalogowałeś się na konto więc ci nie przenieśli na nowy serwer, lub postać została skasowana więc to nie ich wina, jeżeli napisałbyś im hmm miesiąc przed łączeniem, pewnie by ci pomogli.

Opublikowano

Kolega miał niedawno podobny problem, po około miesiącu od zdarzenia support także stwierdził, że czas jaki upłynął od ostatniego logowania jest zbyt duży.

Niestety, polski team nie pomaga w sprawach kradzieży tak skutecznie jak chociażby angielski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...