Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

darmowe giftcody :D

iza2819

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakoś to nie wierze -.-

to nie moja stronka tylko taką znalazłam :) mi tam działa, jak tobie nie to masz pecha, może limit sie skonczyl

Opublikowano

sprawdzilem tez osobiscie sciema! wznosze o usuniecie tematu i zbanowanie osobnika za naciaganie ludzi dziekuje i pozdrawiam

kto uruchomil usluge ze strony a chce ja wylaczyc wyslij sms ''stop easy" na nr. 6000

i jeszcze jedno info:

Serwis EGIFTCODE.PL jest usługą subskrypcyjną (SMS MT) prowadzoną przez AleKlik Solutions LLC. Po wprowadzeniu na stronę numeru telefonu użytkownik otrzymuje PIN. Poprzez wprowadzenie na stronę numeru PIN lub wysłanie SMS aktywującego o treści START ALE KLIK na numer 60222, użytkownik potwierdza zaakceptowanie Regulaminu Serwisu oraz aktywację subskrypcji SMS MT. Subskrybenci serwisu codziennie o godzinie 09:00 otrzymują jedną wiadomość SMS z linkiem do aukcji serwisu ALEKLIK (łącznie siedem wiadomości tygodniowo). Koszt otrzymania każdej wiadomości wynosi 2.46 PLN z VAT. Koszt operatora WAP/GPRS nie jest wliczony w cenę. Dezaktywacji subskrypcji można dokonać w dowolnym momencie poprzez wysłanie bezpłatnego SMS o treści STOP ALE KLIK pod numer 60222. Regulamin serwisu znajduje się tutaj. Pytania prosimy kierować do obsługi technicznej na email: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...