Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak zagadać

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz się ruchac na misjonarza?

Nie, dzięki.

No to dupa!

Nie mogłem się powstrzymać, bo mpc schodzi na psy z takim pytaniem.

Opublikowano

......... prawda przyjacielu. Chłopie TO JEST MOJA PRZYKAZANIE :

-NIE MASZ SPERMY NAWET NIE GADAJ Z NIMI

-MASZ OWŁOSIONE JAJA MOŻESZ Z NIMI POGAWĘDZIĆ

-MASZ 15-16 LAT TO MOŻESZ PODRYWAĆ

-JAK NIE MASZ 15 LAT TO WYPIERDALAJ OD NIEJ

-JAK NIE MASZ PRZYNAJMNIEJ 13 CM TO NAWET NIE RUCHAJ. Czaisz?

Opublikowano

przywitaj się powiedz jak masz na imię i zapytaj "Możemy się poznać?" a dalej to już z górki :)

I Ty mówisz, że masz firmę :D?

Btw; Jeśli nie umiesz zagadać to nie będziesz też umiał tej rozmowy kontynuować więc na jedno Ci wyjdzie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

"zagadać" sama nazwa mówi zagadać.To możesz o czym kol wiek zagadać np zapytać się godzinę ,drogę , powiedzieć jaką fajną dziś pogodę mamy ,wymyśl jakąś fajny tekst może być śmieszny dziewczyny to lubią sam tego dojrzałem.Próbuj nic nie masz do stracenia taka przypadkowa dziewczyna spotkana na ulicy to nie masz nic do stracenia próbuj, ucz się błędach wyciągaj wnioski na przyszłość.Tylko co najważniejsze na bierz odwagi i pewności siebie i jakoś to wyjdzie. Mi też się wydawało ,że nie umiem zagadać do dziewczyny ale to nic trudnego wcale.Tylko co najważniejsze zebrać odwagi i się nie wstydzić.Jeszcze ew możesz na necie jakieś sposoby na podryw wziąć i przetestować czy coś Ci dadzą.Głowa do góry.Jeszcze możesz patrzeć na innych jak to robią zagadują i brać przykład.Potem majtki w dół dupa na stół i jazda.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Połowa użytkowników tego forum to nerdy gdzie ty z takimi pytaniami

#hipokryzja

Opublikowano

Zagadaj:

-Siema, jestem Zbyszek.

-Czesc, ja Maryla.

-Masz gumki ?

-Nieee ?!

-Szkoda....Czyli dupa !

I tak o to tym sposobem:

a) dostaniesz zajebiscie mocnego placa w ryj

b ) jak będzie tępa to sie roześmieje (czyli nie jest cb warta)

c) pójdzie z tb do łózka (czyli też jest tępa, ale przynajmiej zaruchasz :))

1377808813-U903831.png

Opublikowano

Zależy jaka to dziewczyna. Najlepiej jakbyś coś o niej wiedział. Jeśli wiesz, że jest "sztywna", niezbyt skłonna do żartów zrób to konwencjonalnie, podejdź przedstaw się, znajdź jakiś punkt zaczepny w stylu, że coś Was łączy (np.że chodzicie do jednej szkoły - więc jak jej się podoba w szkole? / że często ją widujesz tu w parku - w takim razie czy lubi spacerować, czy to jej forma odpoczynku?).

Jeśli natomiast jest skłonna do żartów i luźna możesz spróbować śmiałych i nietypowych sposobów na podryw od których w internecie się aż roi :D Nigdy natomiast chamskich szowinistycznych zagrywek, żadnych kontekstów dot. seksu, poniżania kobiet i ogólnego chamstwa. Musisz jej pokazać, że się nią interesujesz i, że warto Cię poznać;)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

1.Wpierdol się w nią

2a. Jak się przewróci to ją uratuj przed pierdolnięciem głową o podłoże

2b. Jak się nie przewróci to grzecznie przeproś (jeśli coś upuściła to podnieś to np. kartki, podręcznik łotewer)

3a. Jak jesteś na niej to się uśmiechnij przez chwile, powiedz że jesteś strasznie głupi, pomóż jej wstać i powiedz że się spieszysz <idziesz se>

3b. Pytasz się: Czy my się przypadkiem nie znamy? Potem już z górki

4a. Następnego dnia mijasz ją i robisz to co w 3b

Potem już z górki

NE8h1XT.png

Opublikowano

Radzę trzymać poziom wypowiedzi, bo znów posypią się warny.

Za co? Za poziom postów? Każdy wypowiada się na temat, a wiec regulamin nie jest łamany. Jeżeli uważasz, że głupie posty łamią regulamin, mogę zacząć je zgłaszać. Podejrzewam, że dopiero wtedy zacznie wam się robota.

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...