Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Komputery] Subforum "Problemy, usterki"

Wiśniowy

Komputery  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem subforum "Problemy, usterki" ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Sugeruję, aby dodać do działu Komputery subforum "Problemy, usterki" w którym znajdowały by się, jak sama nazwa mówi, wszelkiego rodzaju problemy i usterki związane ze sprzętem komputerowym.

Jest sporo użytkowników oczekujących na odpowiedź i pomoc w zdiagnozowaniu/rozwiązaniu problemu, lecz bardzo często

tematy tych osób znikają niezauważone pod naciskiem tematów treści "ile wart ten zestaw", "komputer do xxx zł" i tak dalej.

Pozdrawiam :)

09071535498836998897.png

Opublikowano

Tam nie ma kto pomagac. Gdyby byl freszu to bylbym na tak ale teraz to cooder i troche dnalo ogarnia. Zreszta jak ktos wie jak pomoc to pomoze. Z drugiej to takie subforum nie zaszkodzi. Z jeszcze innej to dlaczego nie ma asubforum z zestawami? Sam kiedyds myslalem o takiej propozycji ale pomyslaem, ze nie ma az tak duzo tematow a poza tym kto bedzie wiedzial jak pomoc to pomoze.

Ja jestem neutral- jak przejdzie to przejdzie, a jak nie to sie nie zalamie.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Modowałem tam i 100% to nie pasuje, i jest to zbędne. Nie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Na nie nie ma kto tam naprawiać w tej chwili Komputery i tak tutaj nie jest najważniejsze z w końcu to jest forum o cheatach/bugach/hackach a komputery to tylko dodatek w ktorym pomagamy strasznie duzej liczby tematow nie ma mysle ze na wszystkie udaje nam sie odpisac

Opublikowano

Na nie, zrobi się burdel, w subforum będą wątki o innej tematyce z kolei usterki będą nadal w dziale głównym

Od tego są moderatorzy.
Opublikowano

Drodzy moderatorzy, BURDEL to tam jest teraz, a po to wy jesteście, żeby te tematy które nie będą w odpowiednim dziale, poprzenosić :)

Ta.. I powstaną 2 tematy na dzień ale ważne, że jest subforum ;x

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Ta.. I powstaną 2 tematy na dzień ale ważne, że jest subforum ;x

Nie chce pisać postu typu "dzisiaj napisali już 10 takich tematów", ale spójrz sam, na pierwszej stronie połowa tematów to jakieś problemy z kompem albo podzespołami. I to te tematy są ważniejsze, niż wycena kompa, którą każdy potrafi zrobić, albo posty która karta lepsza pojawiające się x raz z kolei.

Poza tym, jeśli ktoś by miał problem, wejdzie w takie subforum i może akurat znajdzie rozwiązanie bez pisania nowego tematu.

09071535498836998897.png

Opublikowano

Na nie, zrobi się burdel, w subforum będą wątki o innej tematyce z kolei usterki będą nadal w dziale głównym

Lepiej rzucić wszystko na kupę, żeby było łatwiej?

Wiadomo, że mamy sobie ułatwiać pracę, ale ważniejsze jest to, aby użytkownicy mieli łatwy dostęp do informacji i bezproblemowo mogli poruszać się po forum.

Nie wydaje mi się, aby mało działo się w tym dziale, będzie tak o ile ograniczymy się do problemów z komputerem. Jeżeli rozszerzymy pomysł do problemów ze sprzętem elektronicznym myślę, że będzie lepiej.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

W sumie możecie to zrobić, może w końcu tam obecni moderatorzy by coś zaczęli robić B)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie chce pisać postu typu "dzisiaj napisali już 10 takich tematów", ale spójrz sam, na pierwszej stronie połowa tematów to jakieś problemy z kompem albo podzespołami. I to te tematy są ważniejsze, niż wycena kompa, którą każdy potrafi zrobić, albo posty która karta lepsza pojawiające się x raz z kolei.

Poza tym, jeśli ktoś by miał problem, wejdzie w takie subforum i może akurat znajdzie rozwiązanie bez pisania nowego tematu.

W sumie to troche mnie przekonałeś. Na początku byłem neutral/ nie, potem nie, a teraz jestem neutral. Może wypali albo nie ale spróbować można.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...