Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KaMeR1337 mod problem - python27.dll

ReeCoo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam problem z Kamer modem, mianowicie jak zainstaluje kamera w folderze z grą (Metin PL, nie żaden priv, ściągnąłem kamera z zakładki PL) i kolejno włącze launcher (normalny), wyłącze i włącze kamer moda (niby tak sie powinno robić) to wyskakuje coś takiego:

U0DR1N3.jpg

Mam plik python27.dll w folderze z grą, poza tym żaden launcher ani nic innego związanego z Metinem nie jest włączone. Próbowałem ten plik wrzucić do system32 ale nie pomaga.

Prosiłbym o szybką pomoc ^^

za wszelkie błędy nie bić to mój pierwszy temat na tym forum ;_;

Opublikowano

miałem dokładnie ten sam problem i uruchomienie jako admin pomogło. Zresetuj komputer nie uruchamiaj gry przez zwykły launcher tylko wejdź od razu do folderu z grą i uruchom Metin2Mod_launch jako admin. Ewentualnie możesz jeszcze spróbować uruchomić w trybie zgodności z win xp

Opublikowano

miałem dokładnie ten sam problem i uruchomienie jako admin pomogło. Zresetuj komputer nie uruchamiaj gry przez zwykły launcher tylko wejdź od razu do folderu z grą i uruchom Metin2Mod_launch jako admin. Ewentualnie możesz jeszcze spróbować uruchomić w trybie zgodności z win xp

Ja już nie mam sił, żaden ze sposobów nie zadziałał :C Chyba sobie nie pogram :(

Opublikowano

Jeśli nadal ci nie działa to masz mój plik http://www.4shared.com/file/dxqgw2fP/python27.html

Ja mam ten plik, ale spróbuje go wgrać od nowa

Spróbuje jeszcze naprawić problem wyszukiwarką problemów.

@edit
Wgrałem ten twój plik python do folderu z grą. Mamy progress
uatW5Xn.jpg

Ale po spaczowaniu - uwaga, ściąga mi się od nowa python27 i znowu jest ten sam błąd :/ Próbowałem uruchomić jako administrator, narazie spróbuje jeszcze włączyć wyszukiwarke problemów

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ludzie pomużcie !!!    

mam problem z metin2mod.tk z 2014 roku           ściągam  i co dalej mam zrobić    nagrajcie jakiś filmik albo coś proszę  :(         i gdzie mam umieścić tego bota 

• 1 rok później...
Opublikowano

TO jest proste Twój Antywirus kasuje plik Python27.dll Ponieważ widzi tam wirusa wyłącz ochronke i zainstaluj odpal a bd działać ;]

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

A dacie link do kamermoda na laneris s2? bo testowalam wersje 2015 i 2014 ale one są na phyton22 a laneris s2 jest na 27, pomożecie? Wiem,że jest. A... Jak nie ma, to dacie mi mody/ hacki które dzialają na laneris s2?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...