Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Przedsezon na PBE

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 sezon będzie należał do supportów. Czyli mnie, ha-ha-ha-hahahaha muahauhauhauhmhuahuahuauehwahuhhauwhuahuwhuawuhawhuawuha. Na plus jak najbardziej.

#Edit

Jak wygląda ten nowy spawn w dżungli?

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Szkoda że nie mam konta na PBE,z chęcią bym przetestował co to będzie z tymi supportami,może będzie lepiej !

Opublikowano

Szkoda że nie mam konta na PBE,z chęcią bym przetestował co to będzie z tymi supportami,może będzie lepiej !

Lepiej będzie na pewno :) Mam nadzieje, że support nie będzie odstawał tak bardzo z goldem.

Opublikowano

Lepiej będzie na pewno :) Mam nadzieje, że support nie będzie odstawał tak bardzo z goldem.

No oby,z tego co słyszałem to ma mieć podobne do całej drużyny(nawet większe).

Opublikowano

4 sezon będzie należał do supportów. Czyli mnie, ha-ha-ha-hahahaha muahauhauhauhmhuahuahuauehwahuhhauwhuahuwhuawuhawhuawuha. Na plus jak najbardziej.

#Edit

Jak wygląda ten nowy spawn w dżungli?

nie ma jeszcze spawnu

ale juz balansowali supportow

­

Opublikowano

Teraz będzie tak :

"omg report for ks turret"

"support or afk/troll"

4 sezon nadciąga :D

No właśnie mnie to martwi :( Cale życie na supporcie a tu nagle na mida mnie wysyłają. NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ja nawet farmić nie umiem. No ale cieszy mnie to, że zrobili w końcu coś z nimi. Tylko te wardy mnie dobijają... pewnie z tydzień będzie sie trzeba przyzwyczaić.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Opublikowano

Eee aż tak bardzo źle z tymi supportami nie będzie. Dalej będzie mało osób grało nimi, ale ja jak najbardziej. Nie sądzę żeby ktoś mnie wywalał z supporta.

Kurde żadne konto na PBE mi nie działa. Pousuwali?!

Opublikowano

Przesadzacie ludzie, jak co roku gdy zbliża się przed sezon każdy mało sraczki nie dostanie. Wtf jakie zmiany itp, kończę z lolem etc, a prawda jest taka, że jeszcze bardziej się wciągniecie w grę bo będziecie ciekawi tych wszystkich zmian. Z tymi supportami będzie coś takiego jak wprowadzają reworka na jakąś postać albo visual update. Mianowicie będzie okres jarania się tymi suppami i w ogóle przez jakiś czas, aż nastąpi piękny moment gdzie wszystko wróci do normy. :)

@topic

Czekam z knagą w łapie na update.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Coś czuje, że ten sezon będzie najgorszy pod względem zmian. Teraz zachciało im się zmian u supportów, jakiś gratisowy slot na inną rzecz, niewidzialny ward przez 180s i co jeszcze - może spell na nieśmiertelność przez 5s?

8372383248.png
Opublikowano

Oracle usunięty, pierdole, biere Teemo i czelendżer wita.

Ogólnie wg mnie zmiany na +, coraz ciekawiej się robi. Na supporcie lubię grać, także zapowiada się fajnie.

Game Over

Opublikowano

Beznadzieja trochę. Niby otwiera to nowe możliwości, nowe taktyki ale pomyślcie jaki burdel będzie do końca roku.

Nie wiem czy takie zmiany nie powinny wchodzić stopniowo a nie jebną wszystko od razu i wyskoczy Soraka na junglę "omg noob new meta wtf"

Opublikowano

Zmiany w jungli

• Potwory posiadają poziom.

Lvl kreatur z jungli jest wyznaczany na podstawie średniej poziomów wszystkich bohaterów w momencie, gdy się pojawiają.

Poziom potworów determinuje ich HP/obrażenia oraz XP/złoto.

Potwory dodają 50% bonusowego doświadczenia dla postaci z niższym poziomem.

Dodany nowy obóz (the Wight) obok Niebieskiego Golema i Wilków.

No po prostu dla mnie raj. Szczególnie za 4 podpunkt należą się propsy bo będzie dało się wydostać z mocnej counterjungli enemy.

Opublikowano

Oracle usunięty, pierdole, biere Teemo i czelendżer wita.

Ogólnie wg mnie zmiany na +, coraz ciekawiej się robi. Na supporcie lubię grać, także zapowiada się fajnie.

Proszę, wszystko straciło sens, nawet moje życie. Usunięcie ORACLE z gry to już było za dalekie posunięcie..

Soraka jedyna, dostała update skillów ^_^

8372383248.png
Opublikowano

Update PBE i sprawdzamy jak to będzie w praktyce.

Trochę sie obawiam że przez te zmiany wyląduje w brązie hueh lub zaczne grać supportami ;).

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

podoba mi się ten nowy spawn w jungli i może juz nie będzie debili tylu co mówią jestem na midzie nie bd kupował wardów bo ja nie support i niech supp kupuje a teraz 3 na gracza więc zadanie podzielone na drużynę

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że ktoś grający na PBE bądź topka trochę opier*oli ich za to i wszystko co weszło na PBE nie wejdzie na globalne, miejmy nadzieję, że trochę się opamiętają.

Opublikowano

Miejmy nadzieję, że ktoś grający na PBE bądź topka trochę opier*oli ich za to i wszystko co weszło na PBE nie wejdzie na globalne, miejmy nadzieję, że trochę się opamiętają.

Cóż, to PBE. Więc wszystko może się zdarzyć.Ale jestem pewny, że jak zmiany wejdą, to wejdą wszystkie co będzie pewnie znowu graniczyć ze 100ma bugami. Ale też nie da się wszystkiego sprawdzić poprzez 200-300 graczy, bo zawsze ten 301 sprawdzi zupełnie co innego. Z resztą RIOT podobno testował te zmiany od miesięcy więc zaufajmy im - tfu - spróbujmy zaufać im, że wszystko będzie w porządku.

Jak przypierdolić content, to cały. Przedsezon jest po to, żeby się zapoznać z tym wszystkim, prawda? :>

Opublikowano

Po prostu za duża liczba trolli była z Revive, a i tak nikt tego nie używał.

Na 30lv to jakieś może... 0.4%?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...