Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

na jakich ustawieniach i w ilu fps'ach pójdzie minecraft ?

KubitronPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

komputer to:

Procesor:Intel Pentium E5300 2x2.60 GHz,2 GB ram DDR2 600 Mhz,Dysk 500 Gb Sata 2 5400.obr/min,Nvidia GeForce Gt 8500 1GB GDDR3 no i zasilacz chyba 400 czy tam 300 W.

Opublikowano

Cienka karta graficzna, jeżeli windows xp to na najniższych ustawieniach gdzieś z 80-100. Wróżbitą nie jestem więc dokładnie nie wiem.

Opublikowano

na full ustawieniach 15-20

na najniższych 60-80

optymalnie średnio 30-50

Według mnie mogą to być mniej więcej klatki na twoim sprzęcie,lecz wielkim znawcą nie jestem

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Masz zbliżony lapek/komputer do mojego ;) Ja wiem... Ja gram na luziku na takich średnich i 100fps ogarnę. Oczywiście laptop <3 Możesz spróbować na mniejszych i patrzeć czy masz dużo fps. Jak będziesz miał 60-100 to możesz próbować zwiększać ustawienia tak aby ci pasowały ;)

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

komputer to:

Procesor:Intel Pentium E5300 2x2.60 GHz,2

Mistrzu, spójrz na wynik wydajności tego procesora w porównaniu z innymi procami:

http://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Pentium+E5300+%40+2.60GHz&id=1098

Reszty parametrów nie ma sensu omawiać bo głównie komputer obciąża ci JAVA a dopiero później grafika do MC.

Przełknij gorzką prawdę - na takim sprzęcie możesz grać w Pasjansa a nie w Minecrafta.

By wszystkim żyło się lepiej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...