Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Myszka Natec Genesis V55 zacina się

Krkox12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Ostatnio kupiłem myszkę Natec Genesis V55. Dziś, gdy usiadłem do komputera zaczęła się zacinać pomimo to, że zmieniałem baterię wielokrotnie. Chodzi mi o to, że zacina się laser, a przyciski na niej nadal działają. Mimo to, że jeździłbym nią po całym biurku i tak nie działa. Problem rozwiązać mogę tylko na 1-2 minuty, wyjmując baterię i wkładając inna. Ale tak to ja nie chcę, żeby co 2 minuty zmieniać baterii... Pomoże ktoś?

Opublikowano

Zrob tak wlacz ja i odwroc do gory nogami a jak sie wylaczy to cos z nia nie tak w kablach

Odwracam, świeci się. Ale gdy znowu odwrócę to przestaje działać i przerywa :( Czyli, że muszę dać ją do naprawy?

Opublikowano

Nie, po prostu weź sobie kawałek tekturki i wepchnij pod zaślepkę na baterię, napchaj tam tyle papieru ile tylko wejdzie, więcej nie będziesz miał problemów ;)

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nie, po prostu weź sobie kawałek tekturki i wepchnij pod zaślepkę na baterię, napchaj tam tyle papieru ile tylko wejdzie, więcej nie będziesz miał problemów ;)

Niestety, wcisnąłem tam folię aluminiową i nic nie pomogła :(

Opublikowano

Jam miałem tę myszkę, to był problem tego typu, że bateria nie zawsze dochodziła do blaszek, możesz spróbować jeszcze troszeczkę pociągnąć spiralę w środku myszki, aby bateria lepiej się trzymała.

Jak nie, to na gwarancję oddaj, po jakimś czasie zwrócą Ci kasę.

Opublikowano

Jam miałem tę myszkę, to był problem tego typu, że bateria nie zawsze dochodziła do blaszek, możesz spróbować jeszcze troszeczkę pociągnąć spiralę w środku myszki, aby bateria lepiej się trzymała.

Jak nie, to na gwarancję oddaj, po jakimś czasie zwrócą Ci kasę.

Wziąłem zupełnie nową baterię z Tesco, i działa :D. A nowa z innej firmy nie... WTF?!

Opublikowano

Najlepsze są baterie super GP z biedronki, są na poziomie Energeiserów po 4-5zł za sztukę a są o wiele tańsze od nich.

I tutaj nie tyle marka, co rozmiar się liczy (weź sobie baterię AA z duracell'a a jakąś noname i porównaj grubość).

Opublikowano

Najlepsze są baterie super GP z biedronki, są na poziomie Energeiserów po 4-5zł za sztukę a są o wiele tańsze od nich.

I tutaj nie tyle marka, co rozmiar się liczy (weź sobie baterię AA z duracell'a a jakąś noname i porównaj grubość).

Tiaaa :D

Dzięki za odpowiedzi cya! Temat do kosza :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...